מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מתכון
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, סנו, מוטי ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: חצילונים ממולאים נוסח יהדות בולגריה
לא רק האוכל של סבתא: תכירו את סבא ישראל חובב הבישול וקולינריה, שמלמד את תמרה אהרוני להכין ברינג'נס קון קרנה, מעדן בלקני שאומץ על ידי יהודי בולגריה. צפו בפרק נוסף בעקבות האוכל של הסבתות. פרויקט מיוחד של ynet ושל ערוץ האוכל
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, סנו, מוטי ודקסל פארמה
|
12.04.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: תחתיות ארטישוק ממולאות בטעם של סבתא
מי לא אוהב ממולאים? המאכל שתמיד מזכיר לנו את סבתא. בשבועות האחרונים יצאנו ב-ynet, בשיתוף ערוץ האוכל ובהובלת תמרה אהרוני למסע בעקבות המאכלים האותנטיים של הסבתות. אנחנו מסיימים את הפרויקט עם סבתא אסתר שמלמדת אותנו להכין את המאכל האולטימטיבי של הסבתות: ארטישוק ממולא נוסח מרוקו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה
|
04.04.22
חמוצים מיוחדים: מחמיצים עכשיו ואוכלים בליל הסדר
חמוצים של שף: תמיד חלמתם להעמיד על השיש במטבח סדרה של צנצנות חמוצים להשוויץ בפני החבר'ה? עכשיו זה הזמן ללמוד איך באמת עושים את זה - השף אבי לוי מסביר איך להחמיץ חצילונים קטנים, ראשי שום ושקדים ירוקים, וזה בכלל לא מסובך כמו שחשבנו
אבי לוי
|
03.04.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: תכירו את החצ'פורי פנובני - הבורקס של הגיאורגים
החצ'פורי, מנת הדגל של המטבח הגיאורגי, הוא למעשה שם כולל למגוון מאפים ממולאים. בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא, והפעם: סבתא נרגיזה מלמדת את תמרה אהרוני להכין חצ'פורי פנובני - הבורקס של הגיאורגים
בשיתוף אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה
|
31.03.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, מוטי, דקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: קובה סלק מושקע של סבטוש
קובה סלק הוא מתכון קלאסי של סבתות - כופתאות סולת משגעות ששוחות במרק חמצמץ. המתכון דורש לא מעט השקעה, אבל הוא לגמרי שווה את המאמץ. הצטרפו אלינו למסע בעקבות האוכל של סבתא, והפעם: סבתא מלי ממיזם סב-טוש מלמדת את תמרה אהרוני להכין קובה סלק שעובר במשפחה
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, מוטי, דקסל פארמה
|
28.03.22
קרן קדוש מכינה קראנץ' שוקולד חלבה
לקרן קדוש יש טריק שכדאי לאמץ: בשבת בבוקר היא מכניסה לתנור עוגה ואז כל הבית מתמלא בריחות אפייה משכרים שמטריפים את החושים לכל בני המשפחה - הפעם היא מלמדת איך להכין עוגת קראנץ' שוקולד וחלבה שאף אחד לא מצליח להוריד ממנה את הידיים
קרן קדוש
|
25.03.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: הכירו את הבנטז' - המעדן החגיגי של יהודי תוניס
אין תוניסאי שלא מכיר את הבנטז', לביבות תפוחי אדמה עסיסיות מלאות כל טוב שיהודי תוניס נוהגים להכין בחגים. בעקבות הטעמים של הסבתות, והפעם: סבתא מרסל מלמדת את תמרה אהרוני מתכון לקציצות בנטז' מסורתיות כמו שרק הסבתות התוניסאיות יודעות להכין
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה
|
24.03.22
לבשל כמו שף: 10 מתכונים של חיים כהן
מספגטי טונה ועד קציצות קישואים: תמיד רציתם לדעת מה הסוד של השפים הגדולים? הנה הזדמנות להשתמש במתכונים של חיים כהן ולנסות לעשות את זה טוב יותר מהמקור
ynet אוכל
|
21.03.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: רביולי תרד ואורדה של המאמות האיטלקיות
המטבח האיטלקי הוא אחד האהובים על הישראלים, אך לא הרבה מכירים את טעמו של האוכל האיטלקי האותנטי. הצטרפו אלינו למסע בעקבות האוכל של סבתא, והפעם: אורה שונק, ילידת רומא, מלמדת את תמרה אהרוני להכין רביולי תרד אמיתי כמו של המאמות האיטלקיות
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה
|
21.03.22
הכל נשאר במשפחה: אוזני המן של סבתא כרמלה
מתכונים שעוברים דורות שלמים במשפחה הם המתכונים הכי טובים בעולם, שממלאים לא רק את הקיבה אלא גם את הלב: סבתא כרמלה משחררת את המתכון המשפחתי לאוזני המן
כרמלה עציון
|
18.03.22
משום ועד סלק: 5 חלות מיוחדות
הכינו את הרוטב: חלה צבעונית, חלה עם שום וגם חלה קלאסית קלה להכנה במיוחד בשביל עצלנים - 5 מתכונים לחלה שתעשה לכם את השבת
ynet אוכל
|
18.03.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה