מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מתכון
אחרי הגשם: 4 מתכונים עם פטריות
יצאנו ללקט: מיכל וקסמן הלכה ללקט פטריות ביער וחזרה עם סל מלא בפטריות חורפיות ובשרניות, מהן הכינה מעדנים של חורף - בסלט, בתנור, בפסטה וגם קונפי בצנצנת
מיכל וקסמן
|
16.02.22
ערמון המלוכה: 7 מתכוני ערמונים
הם רכים, מתקתקים והכי חורפיים שיש - הערמונים: קבלו 7 מתכונים למנות טעימות עם האגוז שמוסיף טעם עמוק ומיוחד לתבשילים, פסטות וגם לקינוחים
ynet אוכל
|
14.02.22
ולנטיין מתוק: עוגת תותים פריכה קלה להכנה
בטוח שייצא מושלם: הגאלט הוא מאפה פריך שמזכיר טארט רק שהוא הרבה יותר קל לביצוע - מורן גיל מביא מתכון לגאלט תותים מבצק דק ופריך עם מילוי קרם שקדים, מושלם ליום האהבה
מורן גיל
|
14.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: פטנט קציצות הקובה מתקופת הצנע
הצטרפו למסע קולינרי המשותף ל-ynet וערוץ האוכל בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא. הפעם אנחנו פוגשים את סבתא שמחה שמלמדת את תמרה אהרוני פטנט שעובר שלושה דורות במשפחה – קציצות קובה משגעות עשויות מלחם עם מרק אפונה עשיר מ-4 מרכיבים בלבד. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, סנו ודקסל פארמה
|
14.02.22
תבשיל טלה: מה צריך לעשות בשביל שייצא הכי טעים שאפשר?
מה אנחנו באמת צריכים לדעת על החיה שנמצאת אצלנו בצלחת, ואיך יודעים לאיזה חומרי גלם כדאי לשדך אותה? השף ליאור רפאל מכניס קצת פילוסופיה לתבשיל השבת שלו ונותן מתכון לטלה עם סלרי וחומוס
ליאור רפאל
|
11.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, מוטי, דקסל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: מרק עם חוויאג' ופיתות תימניות כמו של סבתא
הצטרפו למסע קולינרי המשותף ל-ynet וערוץ האוכל בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא. הפעם אנחנו פוגשים את שרה לוי, שמלמדת את תמרה אהרוני להכין מרק תימני עם המון חוויאג', שמוגש עם פיתות רכות שנאפות על הגריל. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, מוטי, דקסל
|
10.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: השיטה המנצחת להכנת דג מרוקאי אותנטי
הצטרפו למסע קולינרי המשותף ל-ynet וערוץ האוכל בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא. הפעם אנחנו פוגשים את טוני זרוק מתל אביב, שפותחת שולחן ומלמדת את תמרה אהרוני את סוד הדג המרוקאי שלה. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין ודקסל פארמה
|
10.02.22
5 גוונים של שקשוקה: מתכונים מפתיעים לשקשוקה
עם כל הכבוד לשקשוקה המפורסמת מעגבניות, יש עוד גרסאות בשלל צבעים מירקות שונים והגיע הזמן להעיז ולהכין גם מתכונים לא שגרתיים: מתכון לשקשוקה לבנה מכרובית, לשקשוקה ורודה מסלק, לשקשוקה כתומה מדלעת לשקשוקה ירוקה מתרד וגם אחד לשקשוקה אדומה למי שבכל זאת רוצה ללכת על הגרסה הקלאסית
ynet אוכל
|
07.02.22
קובה חמוסטה: מרק שהוא ארוחה שלמה
מיכל וקסמן נזכרת באוכל הירושלמי ומכינה מרק קובה חמוסטה בטעם של גינת ירק בחורף - מרק שהוא ארוחה שלמה בצלחת משמחת ומספקת במיוחד בימים קרים
מיכל וקסמן
|
06.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, מוטי ודקסל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: דג עיראקי כבר ניסיתם?
יצאנו למסע קולינרי המשותף ל-ynet וערוץ האוכל בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא. הפעם פגשנו את דייזי קפלן, שמלמדת את תמרה אהרוני להכין "סלונה" - תבשיל דג עיראקי מפואר ועשיר בטעמים חמוצים-מתוקים. צפו בהכנה
בשיתוף אחוזות רובינשטיין, מוטי ודקסל
|
03.02.22
תוכן בשיתוף עם אחוזות רובינשטיין, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: סוד הפריקסה של הסבתות התוניסאיות
הוא סנדוויץ' ממכר עשוי מבצק מטוגן ואוורירי, מה שהופך אותו לאוכל הרחוב התוניסאי האולטימטיבי. אז מה הסוד להכנת הפריקסה המושלם? הצטרפו למסע קולינרי המשותף ל-ynet וערוץ האוכל בעקבות הטעמים הבלתי נשכחים מהמטבח של סבתא. הפעם אנחנו פוגשים את קלודין אשוש, שמלמדת את תמרה אהרוני להכין פריקסה מושלם כמו שרק הסבתות התוניסאיות יודעות. פלוס מתכון לאריסה וללימון כבוש. צפו
בשיתוף אחוזות רובינשטיין
|
31.01.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה