מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מתכון לחיים טובים
"'אפס בזבוז מזון' זה ניצחון לכולם – ללקוחות, ליצרנים ולכדור הארץ"
למה כל הפירות והירקות בסופרמרקטים נראים כל כך טוב, האם כולם גדלים בצורה מושלמת? ובכן, לא ממש. למעשה, "35% מהמזון המיוצר והמגודל בישראל מושמד", אומר מנכ"ל 'לקט ישראל', ארגון שעוסק בהצלת מזון. אז מה עושים כדי שזה לא יקרה? "ככל שנשפר את התהליכים שלנו להפחתת בזבוז המזון, נעזור לאיכות הסביבה ונוכל לתרום מזון לאנשים שזקוקים לביטחון תזונתי", מסבירה חגית אדלר, מנכ"לית השוק המקצועי, אסם נסטלה פרופשיונלס, במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה
בשיתוף אסם נסטלה
|
22.06.21
ייצור של קילו בשר מזהם כמו נסיעה ברכב למרחק של 240 ק"מ
יותר ויותר ישראלים צורכים תזונה שמקורה בצומח ולא, לא מדובר רק על טבעונים וצמחונים – הישראלים אוכלים פחות בשר ויש לכך סיבות רבות, שרק התעצמו בשנה האחרונה. במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים", המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, בדקנו מה התרחש בשנה האחרונה ומה גורם לשינוי
בשיתוף אסם נסטלה
|
08.06.21
חוזרים לשגרת ארוחת הצוהריים: פסטה אביבית שאפשר לחמם בדקותיים
השגרה המוכרת שבה אלינו עם השיבה לימי לימודים מסודרים והחזרה מבית הספר לארוחת צוהריים שצריך לחמם. רון יוחננוב, בלוגר ושף, ואורלי פיינה, דיאטנית קלינית, מארחים את משפחת קפלן במטבח במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, ויחד הם מכינים מנת פסטה אביבית של ניוקי צבעוני והמון ירקות שאפשר לחמם בדקות ספורות לארוחה טעימה ומזינה
בשיתוף אסם נסטלה
|
25.05.21
מנה שמתאימה את עצמה לכל המשפחה: בול פתיתים ושווארמה מן הצומח בשילוב ירקות
מה עושים כשילד אחד מבקש תפריט דל פחמימות, אחר אוהב לבשל ולאפות וההורים צריכים לנווט בין הדרישות? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, הגיעה משפחת סופר לאולפן כדי לבשל יחד עם רון יוחננוב, שף ובלוגר, ולקבל טיפים מאורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם נסטלה. יחד הכינו מנה שכל אחד יכול להרכיב לעצמו לפי ההעדפות האישיות
ליאת זנד
|
24.05.21
כך תחשפו את הילדים למרכיבים חדשים: מתכון מושלם ללזניה אטריות אורז וירקות
ילדים רבים מעדיפים שהארוחות שלהם יכללו את אותם דברים מוכרים ואהובים, כל ניסיון להכניס מנה או רכיב חדש לתפריט מלווים בפרצופים חמוצים ולכן לרוב, אחרי ניסיון אחד ההורים לא מנסים שוב. אבל הסוד להצלחה, הוא לא להפסיק לנסות. במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, רון יוחננוב, שף ובלוגר, ואורלי פיינה, דיאטנית קלינית באסם נסטלה, מארחים את משפחת חן ומסבירים, בעזרת לזניה אטריות אורז וירקות, איך משלבים מנות חדשות בתפריט
ליאת זנד
|
23.05.21
תולדות קיצור הזמן במטבח: טיפים שעוזרים לבשל מאוזן - ומהר
אם בקורונה התמחינו בתבשילים מסובכים הרי שרגע אחרי אנחנו בקושי מוצאים זמן להכין טוסט. איך עושים את זה נכון, יעיל, טעים ועדיין מזין במעט מאד זמן? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים המשותף ל"ידיעות אחרונות",ynet ואסם נסטלה, נותנים אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם-נסטלה ורון יוחננוב, שף, בלוגר ומנחה סדנאות מזון, טיפים משני חיים
ליאת זנד
|
29.04.21
הגודל לא קובע: כל הסיבות לאכול קטניות
הן טעימות, מזינות, עשירות בחלבון, דלות בשומן ומכילות ויטמינים ומינרלים, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון - הרי לכם כל הסיבות לשלב קטניות בתזונה שלכם. במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים המשותף ל"ידיעות אחרונות",ynet ואסם נסטלה, מסבירות אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום תזונה באסם-נסטלה ולאה שטרן מרצה ומדריכת הורים במכון אדלר, כיצד נכון לשלב קטניות בתזונת הילדים ולמה הן כל כך חשובות
ליאת זנד
|
25.04.21
תוציאו יומנים ותקבעו ארוחת ערב משפחתית
איך הופכים את ארוחת הערב באמצע השבוע לזמן איכות לכל המשפחה? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים", המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה אספנו כמה טיפים שיהפכו את ארוחת הערב השגרתית למקרבת הלבבות המשפחתית
בשיתוף אסם נסטלה
|
18.04.21
יוצרים מעגל של נתינה
סדרת הכתבות הבאה במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה עוסקת במעורבות בקהילה ופעילות למען הסביבה ובמסגרתה תשוחח יעל גולדמן עם אנשים שונים מתחומים אלו. בפרק הראשון היא מארחת את רותם ליברזון, בלוגרית מזון ומחברת ספרי בישול, ואת חן ריבנר, מנהלת אחריות תאגידית ועוזרת מנכ"ל באסם נסטלה - יחד הן מציגות את סל המזון של אסם נסטלה ו"לתת" לפסח וממרכיביו הן מכינות מרק מינסטרונה, ומשוחחות על חשיבותה של תרומה לקהילה
ליאת זנד
|
04.04.21
"היכולת לאפשר למשפחות לחגוג בכבוד גורמת לכל החג להיות משמעותי פי כמה"
השנה האחרונה הדגישה את הצורך בהתגייסות משותפת של העולם העסקי והמגזר השלישי באמצעות מתנדבים בשטח, לטובת תרומה. במסגרת פרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה שוחחנו עם אלי טחן, מתנדב בארגון "לתת", חן ריבנר, מנהלת אחריות תאגידית באסם נסטלה שעוסקת בהתנדבות במקום העבודה ובחיים הפרטים ועם רוני אבירי, מנהלת מחלקת פיתוח משאבים ישראל בארגון "לתת", על החיבור בין הקהילה לחברות במשק הישראלי
ליאת זנד
|
29.03.21
חשבון פשוט: זו החלוקה הנכונה של אבות המזון בצלחת
איך מרכיבים את הצלחת המושלמת מבחינת חלוקת פחמימות, חלבונים וירקות והאם יש הבדל בין ילדים ומבוגרים? במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, רון יוחננוב, שף, בלוגר ומנחה קבוצות ונעמה פייקש, דיאטנית קלינית באסם נסטלה, מכינים מנת שווארמה מן הטבע עם פתיתים וירקות
ליאת זנד
|
18.03.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חרבות ברזל
רצועת עזה
לבנון
חמאס
שומרון
שכול
חות'ים
תימן
חטופים
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חרבות ברזל
רצועת עזה
לבנון
חמאס
שומרון
שכול
חות'ים
תימן
חטופים
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ