לתבלינים יש חלק חשוב באוכל שלנו, הם יכולים להקפיץ כל מנה, לחזק ריחות וטעמים של מרכיבים שונים ואפשר למצוא אותם בכל מקום . לפני שבוחרים בתבלינים הרצויים, חשוב לוודא שהם מכילים רכיבים טבעיים. בנוסף, אפשר להשתמש בעשבי תיבול וירקות שונים כדי לתבל בעזרתם את האוכל שלנו. במסגרת סדרת "מבשלים עם ילדים" בפרויקט "מתכון לחיים טובים" המשותף ל"ידיעות אחרונות", ynet ואסם נסטלה, בדקנו עם יעל אורן, דיאטנית קלינית באסם נסטלה ורון יוחננוב, שף, בלוגר ומנחה סדנאות, כיצד אנחנו יכולים להוסיף טעם לארוחות המשפחתיות שלנו בצורה נכונה וטעימה ליאת זנד | 15.03.21