מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
עידית חייט
מאפי שמרים עם קינמון
בלי להתחכם: מאפים נוסטלגיים שימלאו את הבית בניחוח אפייה משגע
עידית חייט
|
23.10.24
בדיוק לחורף: עוגת תפוחים ללא סוכר
ארומה תפוזית־לימונית וטריק עיצובי מקסים תורמים את חלקם לעוגת חורף מושלמת
עידית חייט
|
22.02.24
אחת ולתמיד: איך לעבוד נכון עם ג'לטין
הג'לטין משמש לייצוב ולהסמכה של קינוחי קרם ומוס, מליות קרות לעוגות ועוגות ללא אפייה. הנה כל מה שצריך לדעת ולעשות כדי שאף אחד לא ירגיש שנעזרתם במייצב סודי
עידית חייט
|
23.08.23
איך מצפים עוגה בקצפת כך שתראה אלגנטית במיוחד?
עידית חייט עם הטיפים והשיטות לציפוי מושלם של קצפת או גנאש. זה יותר קל ממה שאתם חושבים
עידית חייט
|
12.07.23
כך תצפו את העוגה בקרם שוקולד חלק ומבריק (ובלי ללכלך את כל הסביבה)
אין חגיגה בלי עוגה, ואין עוגה חגיגית ללא ציפוי עשיר ומפתה. עידית חייט עם שלל פטנטים המנצחים לכיסוי מושלם, שיסתיר באלגנטיות סדקים ושקעים
עידית חייט
|
28.06.23
סיום מענג לכל ביס: כך תכינו פירורי בצק פריך נפלאים
בעולם הם נקראים שטרויזל או קראמבל, ואצלנו הם פשוט פירורי בצק טעימים שמשדרגים כל מאפה. איך מכינים אותם? הנה שתי שיטות
עידית חייט
|
14.06.23
המדריך המלא להכנת קצפת
איזו שמנת הכי מתאימה להקצפה, ולמה כדאי לשמור את המקצף והמיכל במקפיא קצת לפני שמתחילים? כל הטיפים שיהפכו שמנת מתוקה למעדן במדור "בית ספר לאפייה"
עידית חייט
|
07.06.23
שלב אחרי שלב: כך תכינו בצק פריך מושלם
בצק פריך, כדי להצדיק את שמו, צריך להיות לאחר האפייה עדין ושבריר. איך עושים את זה? כל הטיפים, ההסברים והשיטות במדור "בית ספר לאפייה"
עידית חייט
|
01.06.23
אחת ולתמיד: הדרך הקלה לקצף חלבונים מושלם
אם דילגתם עד היום על מתכונים שחייבו הפרדת ביצים והקצפת חלבונים, תנו לנו להרגיע אתכם: אם רק שומרים על כמה כללים פשוטים מאוד, זה מצליח!
עידית חייט
|
22.02.23
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
ועדת חקירה
טבח 7 באוקטובר
לבנון
חיזבאללה
גלי בהרב-מיארה
חיצי הצפון
רצועת עזה
צה"ל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
ועדת חקירה
טבח 7 באוקטובר
לבנון
חיזבאללה
גלי בהרב-מיארה
חיצי הצפון
רצועת עזה
צה"ל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל