אם בעבר המטבח היה נחשב לחלל שבו אנו מבשלים, מארחים ואוכלים, הרי שהיום יש לו מתחרה רציני – מטבח החוץ. כמוצר שהיה נחלת העשירון העליון, הפך מוצר זה לאלמנט חשוב ונוכח כמעט בכל מרפסת, גינה או גג, גם עבור הצרכן הממוצע. אנחנו אוהבים לבשל, ובקורונה גילינו את נפלאות החוץ, ולכן בשנה-שנתיים האחרונות החלטנו לנצל ולמקסם אותו. שם אנו מארחים, קוראים, מבשלים, משחקים, ושוהים רוב ימות השנה. מספיקה פיסת מרפסת קטנה, והופ נמקם בה מטבח חוץ ניבו לוי | 28.03.22