מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
צמחונות
"סטייק" של פוד-טק ישראלי יימכר לראשונה במסעדות בפריז
חברת הפוד-טק הישראלית, רידיפיין מיט, השיקה השבוע את מוצרי הבשר מהצומח שלה לראשונה במסעדת בשרים בפריז; כניסתה של החברה לשוק הצרפתי נעשית על רקע החלטתה של ממשלת צרפת לאסור על שימוש במילים "בשר" או "המבורגר" לתיאור מוצרים מהצומח. מנכ"ל החברה: "זה ידרוש מאיתנו להיות קצת יותר יצירתיים בשמות שאנו משתמשים בהם, אבל זה לא יעצור את הלקוחות"
הדר סתיו, רויטרס
|
20.10.22
דיאטת הגיוון: תפסיקו לספור קלוריות, ותתחילו לאכול מזונות מן הצומח
תכירו את הטרנד החם בעולם התזונה: במקום לספור קלוריות סופרים מזונות מן הצומח, במקום להוציא מאכלים מהתפריט, מוסיפים. החוקרת ד"ר מייגן רוסי, מאוניברסיטת קינגס קולג' בלונדון, מסבירה ברב המכר החדש שלה איך זה עובד
נגה שביט-רז
|
28.09.22
הרב שנותן לצמחונות ולטבעונות מעמד הלכתי: "התורה דוחפת לשם כערך"
בהתבסס על המקורות היהודיים, הרב ד"ר אברהם סתיו קורא לצמצם את צריכת הבשר. הוא מאפשר לטבעונים להקל במנהג האשכנזי להימנע מקטניות בפסח, מזכיר שאין באמת חיוב הלכתי לאכול בשר בשבת ובחג – וגם מסביר מדוע עבודת הקורבנות במקדש לא סותרת את השקפתו
יצחק טסלר
|
07.09.22
הכל טופו: 10 מתכונים עם טופו
לכבוד יום הטופו הבינלאומי, הכנו לכם 10 מתכונים טבעוניים עם חומר הגלם הכי קל ונוח שיש, שסופג טעמים בקלות ועשיר בחלבון. מאצבעות שניצל ועד כנאפה טופו שאי אפשר להפסיק לאכול
ynet אוכל
|
01.09.22
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך עושים שינוי תזונתי משמעותי מבלי לוותר על הבריאות? צפו
בישראל, כמו בעולם, הולכות ומתגברות מגמות הצמחונות והטבעונות, שהן לא רק נוגעות לדאגה לבעלי החיים סביבנו אלא גם חלק מטרנד הקיימות, ההכרחי לקיומנו, לנוכח גידול האוכלוסייה בעולם והקטנת מקורות אספקת המזון. יעל אורן, דיאטנית קלינית באסם נסטלה עם רשימת מוצרי מזון בריאים ומזינים - גם למי שבחרו בתזונה כזו
בשיתוף אסם נסטלה
|
24.08.22
המסעדה הטבעונית הוותיקה נשרפה - ועכשיו מנסים להקים אותה מחדש
שריפה שפרצה לפני כשבועיים במסעדה הטבעונית 416 בתל אביב, גרמה נזק כבד למקום; במאמץ להציל את המקום שמפרנס 60 אנשי צוות, מנסים הבעלים, תאומים בני 34, לגייס כסף מקהל הלקוחות ומאנשי הקולינריה בארץ בשביל לפתוח את המסעדה במיקום אחר. הבעלים: "אני צריך לגייס כסף, אין לי את הפריבילגיה להיות בדיכאון"
הדר סתיו
|
24.07.22
צרפת אוסרת על שימוש במילים "בשר" ו"נקניקיה" לתיאור מוצרים מהצומח
עכשיו זה רשמי - הסוף לצירוף "המבורגר מהצומח": חברות המזון בצרפת לא יוכלו יותר לשווק מוצרים צמחוניים תחת שמות מזון מן החי כמו "סטייק" או "נקניקייה". חברות המזון והפודטק, המשקיעות סכומים אדירים בפיתוח תחליפים למזון מן החי, ייאלצו למצוא שמות אחרים לשיווק מוצרי בשר אלטרנטיביים
הדר סתיו
|
05.07.22
הלילה הזה כולו צמחוני: 20 מתכונים לצמחונים וגם לטבעונים לליל הסדר
מארחים צמחונים או טבעונים בערב חג ושוברים את הראש מה להגיש להם? הנה 20 רעיונות מושלמים למנות לליל סדר - כולל מתוקים לסיום הארוחה
ynet אוכל
|
08.04.22
על ההונאה העמוקה שבתעשיית החלב מן החי
תהיתם פעם מדוע על אריזות מוצרים מן החי מופיעים תמיד איורים של חיות צוהלות וחופשיות? למה לעולם לא מציגים תמונות? פעילי "מיט זה ויקטם" נכנסו לצלם במשק חלב בשרון והציגו את ההבדל העמוק בין התנאים המצוירים על האריזה לבין חיי הסבל המתמשך של בעלי החיים בתעשייה באמצעות פרסומת שהפיקו במיוחד. צפו
שלומית שרביט ברזילי
|
06.04.22
שניצל, קציצות או נתחים ברוטב: את כל זה אפשר להכין מטופו
מצופה וקראנצ'י, ברוטב חמוץ מתוק או קציצות - שלושה מתכונים טבעוניים עם טופו מספר בישול חדש, שלא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהמחבת
זהר לוסטיגר בשן
|
29.03.22
"תעשיית הבשר היא מקור לווירוסים חדשים. זו עוד סיבה למה עלינו להפסיק לאכול בעלי חיים"
60 שנה עברו מאז ארוחת הצהריים ששינתה את עולמו של פרופ' פיטר סינגר, כשסטודנטית סיפרה לו על הסבל והאכזריות של תעשיית הבשר. היום מדובר באחד הפילוסופים החשובים של ימינו, שנחשב לגורו של הצמחונים. בראיון מקיף הוא מנבא מתי יגיע הרגע שבו רוב האוכלוסייה תהפוך לטבעונית, מודאג מעצימת העיניים של מדינות העולם מול משבר האקלים, מסביר למה הוא לא תומך באידיאולוגיה הציונית למרות יהדותו ומגלה מה הוא חושב על גרטה תונברג
אלעד זרט
|
18.03.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
ועדת חקירה
טבח 7 באוקטובר
לבנון
חיזבאללה
גלי בהרב-מיארה
חיצי הצפון
רצועת עזה
צה"ל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
ועדת חקירה
טבח 7 באוקטובר
לבנון
חיזבאללה
גלי בהרב-מיארה
חיצי הצפון
רצועת עזה
צה"ל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל