מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
קונדיטוריה
"כל מי שנלחם בקרב יש לו פוסט-טראומה, אצלי רוב הזמן זה נמצא מאחורה במוח"
בגיל 34, אחרי משבר גירושים שהחזיר אותו לגור עם אמא ואבא, מיקי שמו הכניס את הקריירה שלו לתנור טורבו. והתוצאה? מעצמת אפייה ששווה 70 מיליון שקל ואקזיט מתוק במיוחד. עכשיו הקונדיטור של המדינה מספר על הפוסט-טראומה שהציפה אצלו המלחמה בעקבות השירות כמ"פ בגולני, על החיבור המפתיע עם אור שפיץ ועל השידור החי שבו אודטה צבטה לו בפטמה
גבי בר-חיים
|
28.10.24
הסכסוך המשפחתי על אוטמזגין: ״אף אחד לא הכיר את דודו"
בתחילת החודש נפגשו באולם ביהמ"ש השף והקונדיטור המוכר ואחותו ליאת. חלק מעדויותיהם מובאות פה לראשונה. האחות טוענת כי נושלה מזכויותיה והיא זכאית למחצית משווי המוניטין של המותג. אחיה טוען כי מעולם לא הייתה שותפה: "מה מגיע לה, במה היא השקיעה?"
ליטל דוברוביצקי
|
23.07.24
הקונדיטור דודו אוטמזגין: "מטרת התביעה של אחותי ליאת – בצע כסף וקנאה"
סכסוך בין הקונדיטור לאחותו ליאת אוטמזגין, שהגישה נגדו תביעה לקבלת מחצית משווי המוניטין של המותג. בתגובה שהגיש לבית המשפט הוא מכחיש את טענותיה, וטוען: "זה מפעל חיי. היא מעולם לא הייתה שותפה בחברה"
ליטל דוברוביצקי
|
20.06.24
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חגיגת קינוחים: השוק נוטף השוקולד שיגרום לכם לרצות עוד
בריושים, טארלטים, סנט הונורה, פיננסייר בטעמים, קרואסונים לא שגרתיים ומלבי צונן: "שוק הקינוחים" בשרונה מרקט יציג השנה חגיגה ייחודית של טעמים, שתערב מומחי שוקולד מקומיים וגאוני פטיסרי מהגולן ועד העוטף, ביחד עם חלומות אנושיים שהוגשמו. מתי זה קורה, את מי תפגשו שם – ואיך כל זה יעזור לכם בטיול הבא בארץ?
בשיתוף שרונה מרקט
|
26.05.24
שקשוקה ורודה: ארוחות הבוקר של אור שפיץ
אור שפיץ סגרה למשך חודש את הבייקרי שלה, שיפצה - ועכשיו היא פותחת מחדש ומוסיפה גם ארוחות בוקר. ורודות כמובן. "תמיד רציתי לעשות את זה, אני קמה רעבה", היא מסבירה, ומספרת גם מה שולחים לה המחזרים
תיקי גולן
|
20.05.24
"החלטנו שלא ניתן לאף לקוח לגרום לנו לפתח תלות בצ'ק שלו"
הטעמים המסחררים, העבודה הצמודה עם השפים וקבוצת המסעדנים שעצרה את התשלום עם פרוץ המלחמה: מיכל בוטון ואנה שפירו ממאפיית הבוטיק עמיתה ביפו, פותחות את עמיתה ביאליק, ומספרות על הדרך שעשו ממאפייה קטנטנה ורומנטית עם שני תנורים וחמישה עובדים - למפעל
תיקי גולן
|
14.01.24
"חיפשתי בגוגל את הטלפון של ראש רשות המסים, התקשרתי אליו ואמרתי לו בבכי שאין לי מאיפה לשלם משכורות"
רק דבר אחד הצליח להוציא את אור שוקרון מהדיכאון הכבד ששקעה בו בתחילת המלחמה: לבשל ולאפות עבור אנשים אחרים. וזה לא היה קל: אחרי הטראומה מהשבת השחורה בביתה שבקיבוץ ארז, התחיל מאבק ההישרדות של המאפיות שלה בקיבוץ ובשדרות, והסיוטים שסירבו להרפות. "רק כשהתנדבתי למילואים והתחלתי להאכיל חיילים - התחלתי להשתחרר מהטראומה"
גבי בר-חיים
|
02.01.24
קונדיטורית מהעוטף: "רעדתי ותפסתי את דלת הממ"ד"
היא הסתתרה שעות בממ"ד, איבדה בריסטה במתקפה על הקיבוץ שלה ומנסה להתמודד עם שני בתי קפה בבעלותה, שסגורים בשל המצב: הקונדיטורית אור שוקרון משחזרת את רגעי האימה בקיבוץ ארז ומגיעה לראשון לציון לבשל בערב חד פעמי. "הם היו שמונה חברי כיתת כוננות על 30 מחבלים"
שרון כידון
|
08.11.23
לפי שווי של 50 מיליון שקל: קשת טעמים רכשה שליטה בקונדיטוריית אוטמזגין
העסקה כוללת את המאפיה של דודו אוטמזגין בקריית מוצקין, ואת 19 סניפי המותג ברחבי הארץ. בעלי קשת טעמים: "הוא הלואי ויטון של העוגות ויעזור לנו להיות מובילים בקולינריה"
נווית זומר
|
19.09.23
850 אלף שקל לקונדיטור שהחליק על כתם שמן
מנהל ותיק במפעל "מגדנית מרציפן" שבר את הקרסול, סבל מנכות נפשית ואף התגרש מאשתו. טענת המעסיק שלפיה היה עליו להיזהר התקבלה באופן חלקי
עו"ד סימבר אילוז | פסקדין
|
18.09.23
זהירות, כתבה מעוררת תיאבון לפניכם: המאפיות הכי טובות ברחבי הארץ
בקיבוץ, בכפר, בקרת. מבריוש הטופי ברמת הגולן, דרך קרואסון הפטל במאפייה שמתעקשת לפנק את תושבי העוטף, ועד הפה–או–שוקולה באילת. תשכחו מרוגעלך תעשייתיים, הפריפריה הישראלית הפכה לאימפריית פטיסרי של ממש, עם שף קונדיטורים מוכשרים שלא שוקטים על השמרים ומפריחים את השממה בניחוחות חמאה. הבשורה המתוקה: היכלי מאפים ששווים עצירה ‑ פרויקט (במילוי נוגט) מיוחד
רחלי קרוט ואפרת רענן
|
10.05.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ