מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
רגע של מתוק: 10 מתכונים מושלמים עם שוקולד
מקראנץ' שוקולד ועד מוס שוקולד: לכבוד יום השוקולד הבינלאומי שנחגג היום ברחבי העולם קיבצנו מתכונים מתוקים שיעשו לכם קצת מתוק על הנשמה
ynet אוכל
הבעלים של קפה נואר: "אנחנו לא רק שניצל"
תיקי גולן
נותר לכם חודש אחד בלבד ליהנות ממסעדה פשוט אדירה
ביצה עלומה
הנשנוש המושלם ליורו: מתכונים קלילים של שפים
ynet אוכל
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
השווארמה הישראלית שהלהיבה את ה"ניו יורק טיימס"
תיקי גולן
|
מסעדת אנימאר נסגרת: לא מחדשים חוזה בעקבות המצב
תיקי גולן
|
מאפיית הקרואסונים הידועה נסגרת: "נגמר האוויר והכסף"
ynet
|
יעקב אגמון, הבעלים של פלאפל ג'ינה, הלך לעולמו
תיקי גולן
|
לאן יוצאים? מסעדות, בתי קפה ומקומות בילוי חדשים
רעות סהר
|
אחרי 76 שנה: נסגרה הפלאפלייה המפורסמת של ירושלים
קותי פונדמינסקי, mynet ירושלים
|
מלך התבלינים של שוק לוינסקי הלך לעולמו
תיקי גולן
|
גורדון רמזי עבר תאונה, וחשף את הפציעות שלו
ynet
|
מתכונים
עוד מתכונים
עונג בפה: מוס שוקולד אוורירי
ירון שלו
|
מאפינס שוקולד אישי אפוי בספל
לילך חן שימל
|
בלי נודלס: מתכון למוקפץ חמוץ חריף
יהונתן בורוביץ'
|
קבב חלבי על סלט ירקות צלויים
שף יוסף (זוזו) חנא
|
נודלס עם עוף וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים
ynet אוכל
|
בקלי קלות: שוקיים ברוטב בלסמי
רפי כהן
|
"צזיקי" חציל שרוף עם יוגורט כבשים
רפי כהן
|
הכי מרענן שיש: הסלט שיפתיע אתכם
רחלי קרוט
|
הביס החריף המושלם: טאקוס של שף מקסיקני
נירה ורותי רוסו
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
מקסימום בריאות, אפס סוכר: התפריטים של רונאלדו ואמבפה
רגע לפני שכריסטיאנו רונאלדו וקיליאן אמבפה, המלך והנסיך, יוצאים לקרב על הכרטיס לחצי גמר היורו, בדקנו מה קורה להם בצלחות. גילינו הקפדה כמעט אובססיבית על חלבון, חיבה משותפת לאבוקדו ואפס אלכוהול. תפריט של אלופים
זאב אברהמי, ברלין
|
חזר ממילואים בעזה – וגילה שהבר בצרות: "לשעבד דירה בשביל להציל את העסק זה כואב"
תיקי גולן
|
בהתחלה כולם התנפלו על מנה אחת: הארוחה הפולנית הסודית
נירה רוסו
|
5 מקומות מעולים לאכול בהם: טיול טעים ברכבת הקלה
ענת לב-אדלר
|
"מסעדנים מתל אביב צריכים ללמוד מאיתנו"
תיקי גולן
|
אסף גרניט: "בתחילת המלחמה שכרנו חברות אבטחה למסעדות שלנו בעולם"
תיקי גולן
|
"לפני המלחמה הגיעו מבקרים לחוויה צ'רקסית עם מוזיקה וגבינות. היום אף אחד לא בא"
תיקי גולן
|
בילוי עם נוף לים: המקומות הכי טובים לארוחה מול החוף
תיקי גולן
|
שייקים, קרואסונים וגם ג'חנון: עגלות קפה מומלצות
רעות סהר
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
זכיתם: החומוס הכי טעים בארץ פתח עוד סניף
קובי רובין
|
12 שקל למאפה בשר - עם טעם קצת מפתיע
קובי רובין
|
עד עכשיו לא רציתי לאכול במקום כזה, אבל שיניתי את דעתי
קובי רובין
|
הוא זול ומעולה: הסביח שאתם עוד לא מכירים
קובי רובין
|
איפה אוכלים דאבל המבורגר ב-25 שקל?
קובי רובין
|
הרוב לא מכירים אותה, אבל זו אחת הפלאפליות הטובות בארץ
קובי רובין
|
"בסוף המזרחים ניצחו את האשכנזים ביג טיים": דרכו הארוכה של אוכל הרחוב בישראל
אמיר קמינר
|
הכי קליל שאכלתי: החומוס שלא מפיל מעייפות
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
בפלורנטין מצאנו שיפודים מצוינים וגם דיל משתלם לפתיחת שולחן
ביצה עלומה
|
חשבנו שאין כזה דבר סושי טוב בישראל. ואז הגענו לקימיקו
ביצה עלומה
|
בפאתי שוק הכרמל מצאנו את אחד ההמבורגרים הטעימים בעיר, ובכלל קוראים לו "עוגייה"
ביצה עלומה
|
פסטרמה מדגים, שישברק מדגים, קובנייה מדגים. תתפלאו, רוב הזמן זה עובד
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
מחכים להרים לחיים עם החטופים: היקב של ניר עוז ממשיך לפעול
ענת לב-אדלר
|
להרים כוסית: יקבים מומלצים במרכז הארץ
שי שגב
|
בירה לזכר הגיבור שנפל בקרב: "אלמלא תומר, כל החיילים במיגונית היו נהרגים"
גל גנות
|
"הכול שומם ונטוש, במקום תושבים יש פה צבא": מבשלת הבירה שצופה על לבנון
גל גנות, תיקי גולן
|
היקבים על גבול לבנון במתכונת שטח צבאי סגור
שי שגב
|
היינן שאימץ כלבה של מפונים, גילה שנולדה בדיוק בבציר
שי שגב
|
וידאו אוכל
תמרה אהרוני: "לפעמים אני לא מקבלת עבודות דווקא בגלל שאני הבת של"
"מאז הפיגוע היינו בירידה, אבל לא הרמנו ידיים": האילקה הפך לבר תאילנדי
"עזבתי הכול ורצתי לשם": הבעלים של מסעדת אמא ראה אותה עולה באש
"יצאתי משם בבכי": מסעדה במדריד הכריזה - אין כניסה לציונים
לצאת מוקדם ולשלם פחות: איפה כדאי לאכול בהאפי האוור?
גבינות, יינות ופירות של קיץ: אירועים טעימים לשבועות
"מסר של תקומה": בית הקפה של דביר קרפ, שנרצח ברעים, חזר לפעול
השף פומפי: "היה לי פיצוץ עם השותפים, בכיתי כמו ילד"
"לפי האסלאם אני מוסלמי ולפי הנצרות אני נוצרי. אבל אני סתם יוסי"
שקשוקה ורודה: ארוחות הבוקר של אור שפיץ
הסטייקים הכי טעימים בארץ: מסעדות בשר מומלצות
אסאדו וירקות: ארוחת העצמאות של נירה ורותי רוסו
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|