פתח–תקווה לא ידעה שהיא כזאת: העיר שהייתה נושא לבדיחות על כך שאין מה לעשות בה אחרי שבע בערב, הפכה למעצמת מסעדות וברים, בעיקר במתחם רחוב השחם שנחשב לאחד ממוקדי הבילוי העמוסים בישראל. והיא לא היחידה: בערים רבות שמקיפות את תל–אביב, מרעננה והוד–השרון ועד קריית–אונו, חולון ורחובות, מתפתחת סצנה עם אלכוהול ומנות שף. "הכניסה לתל–אביב הפכה בלתי אפשרית: פקקים, חפירות, הפגנות, עשרות שקלים לחנייה, והחשבון גם יותר יקר. אז למה לא לבלות ליד הבית ביהוד", אומר השף חיים כהן ענת לב-אדלר | 08.07.24