מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שף
בריאים וקלילים: 5 סלטים שמשלבים את כל מה שלוהט העונה
שילוב מרענן ומפתיע של טעמים ומרקמים בחמישה סלטים שונים - מכרוב וענבים ועד ברוקולי ודובדבנים
טליה הדר
|
06.08.23
בלי להדליק תנור: 5 פשטידות מעולות שמכינים במחבת ובקלי קלות
קבלו את המסלול הקיצי למאפים האהובים: בישול במחבת. כמה דקות של עבודה, עוד כמה דקות של המתנה וארוחת הערב מוכנה
עמית דונסקוי
|
30.07.23
איך מצפים עוגה בקצפת כך שתראה אלגנטית במיוחד?
עידית חייט עם הטיפים והשיטות לציפוי מושלם של קצפת או גנאש. זה יותר קל ממה שאתם חושבים
עידית חייט
|
12.07.23
כך תצפו את העוגה בקרם שוקולד חלק ומבריק (ובלי ללכלך את כל הסביבה)
אין חגיגה בלי עוגה, ואין עוגה חגיגית ללא ציפוי עשיר ומפתה. עידית חייט עם שלל פטנטים המנצחים לכיסוי מושלם, שיסתיר באלגנטיות סדקים ושקעים
עידית חייט
|
28.06.23
שרון כהן: "אני השף מספר 2 בארץ. מספר 1 כל הזמן מתחלף"
הפיגוע שניצל ממנו בנס. עסקת הענק שהתפוצצה עם אימפריית רובושון. והרגע שנטש משמרת אצל רושפלד. השף המוערך שרון כהן חוזר לדרך הארוכה מהעבודה כשוטף כלים ועד שהפך לבעלים של מסעדת שילה הנחשבת ובר היין ג'נגו ושותף בקפה אירופה בתל–אביב, ומסביר למה לא רצה להתפרסם למרות הפיתוי, מדוע הוא תומך במחאה למרות שפגעה לו בהכנסות ולמה הוא גובה 230 שקל על פילה בקר
רז שכניק
|
26.06.23
מהר, לפני שייגמר: קרמשניט עם משמשים צלויים
מוכנים, היכון, הסתער! עונת המשמשים הקצרצרה בעיצומה, ולנו יש מתכון מרשים וקליל למדי, שמציג אותם במלוא תפארתם הכתמתמה
מילי אליהו
|
22.06.23
איפה עובר הגבול? מרק חומוס עם ירוקים מהגינה
השף ליאור רפאל מצא שלושה פרחים יפים בלב המדבר והחליט שזו סיבה טובה לקחת את כל העלים שגדלים עכשיו, ולהכין מהם סיר בלתי נשכח
ליאור רפאל
|
16.06.23
טרס לצ'ס: עוגה דרום־אמריקאית משלושה סוגי חלב
עוגה נפלאה שעושה שימוש בשלוש צורות של חלב: טרי, מרוכז ושמנת
איילת הירשמן
|
15.06.23
סיום מענג לכל ביס: כך תכינו פירורי בצק פריך נפלאים
בעולם הם נקראים שטרויזל או קראמבל, ואצלנו הם פשוט פירורי בצק טעימים שמשדרגים כל מאפה. איך מכינים אותם? הנה שתי שיטות
עידית חייט
|
14.06.23
שלב אחרי שלב: כך תכינו בצק פריך מושלם
בצק פריך, כדי להצדיק את שמו, צריך להיות לאחר האפייה עדין ושבריר. איך עושים את זה? כל הטיפים, ההסברים והשיטות במדור "בית ספר לאפייה"
עידית חייט
|
01.06.23
מבשלים גורמה, ובבית אוכלים וופל עם פסטרמה
אח אחד קונדיטור נחשב והאח השני הוא שף בעל מסעדה יוקרתית בכנרת, ועכשיו שני הבנים לבית משפחת שוורצברד מבשלים לראשונה ארוחה משותפת, ומספרים איך שניהם התגלגלו לאותו התחום בדיוק ומה הם עושים עם האגו
רעות סהר
|
30.05.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל