מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
מנת השף: אסף גרניט שומר על קשר
מצלמת הפפראצי שלנו נתקלה בשף הבינלאומי אסף גרניט, ששוהה בימים אלו בארץ. גרניט הבחין בנו ולא התבלבל - בירך אותנו לשלום וחזר להתעסק בענייניו. נסמס לך כשנרצה מקום במסעדה שלך בפריז!
יוני פרוים
|
06.10.22
טסים לדובאי? 9 מסעדות מומלצות
ממסעדה פקיסטנית אותנטית וזולה ועד מסעדת מישלן מדוברת ומפתיעה: ביקרנו בדובאי וחזרנו עם 9 המלצות למסעדות ולמתחמי אוכל שווים ברמות שונות של מחירים
תיקי גולן
|
30.09.22
תומר אגאי: "אמרתי לעצמי שבלי המסעדה אני לא רוצה יותר לחיות"
התקף החרדה שלא נגמר, השינוי הדרסטי בלוק, הפחד מהתהילה, הגירושים בפעם השלישית וגם האהבה החדשה שצעירה ממנו ב-15 שנה - השף תומר אגאי ייכנס בשבוע הבא לתפקיד השופט החדש בריאליטי בישול בפריים טיים, ומספר בגילוי לב על הדרך שעשה מהטבח שתקוע 17 שעות ביום במטבח לדמות הרוק סטאר: "אני מודה שלוקח לי קצת זמן היום לצאת מהבית, אני מתקלח בבוקר, משפריץ בושם, מורח קרם, מתגלח כל יום ודואג שהשיער יראה טוב. אני מסתפר כל שבוע"
תיקי גולן
|
02.09.22
אוכלים סרטים: סרטי דוקו אוכל שכדאי להכיר
נפתח לכם התיאבון לסרטים תיעודיים על אוכל? בשבוע הבא תוכלו לצפות בלא פחות מ-12 סרטים על עולם הקולינריה, המסעדות והשפים הגדולים בעולם ועל הסיפורים המסקרנים שמאחוריהם - משולחן השף שיוקדש לפיצה ועד חייו ומותו של השף אנתוני בורדיין. הכינו את הפופקורן
שי שגב
|
29.08.22
שף אוליבר פנייה: "שכחתי כמה משמח לבשל במטבח"
השף אוליבר פנייה, אחד מהשפים המוערכים של המטבח הספרדי החדש, עבד במשך 20 שנה בקבוצת אל בולי הנחשבת שסגרה את כל המסעדות שלה במהלך הקורונה, עד שעזב והחליט לפרוש מהקבוצה ולפתוח לבד מסעדה משלו בחלל ששימש את מסעדת "טיקטס" של האחים אדריה; בקרוב הוא גם מגיע לארץ לפופ-אפ של 20 ימים בהם יבשל סדרת ארוחות מיוחדות ביפו
איתי נוביק
|
15.08.22
"בעוד שנתיים-שלוש אנשים ישלמו על סלט הרבה יותר ממה שהם משלמים היום"
בית הקפה שנסגר אחרי 22 שנה: קפה שיין בתל אביב שנפתח בשנת 2000, ייסגר מחר (א'); בראיון מסבירים בעלי המקום למה החליטו לסגור, כמה משקל יש לקורונה בהחלטה, איך עומדת להשתנות חוויית הבילוי בארץ ולמה המחירים במסעדות יעלו בעשרות אחוזים בשנים הקרובות; צח פדלון, מבעלי המקום: "יהיה שינוי טוטאלי בתחום, מסעדות עם אירוח ושירות מלא יהיו יקרות מאוד, הלקוח יצטרך לשלם את העלות של מלצר"
תיקי גולן
|
13.08.22
המבקרצי'ק: כשמבקר המסעדות שלנו פגש את חיים כהן
אדם סמוחה מודן, מבקר המסעדות שלנו לענייני מנות ילדים, בסך הכל רצה לאכול המבורגר בדיקסי, אבל להפתעה שחיכתה לו שם הוא לא ציפה; אז מה המבקרצ'יק חשב על מנת הכנפיים המיתולוגית, האם הצ'יפס היה קריספי מספיק ואיזה אימוג'י הוא נתן למחיר? צפו בסרטון
תיקי גולן
|
11.08.22
רנה פרנק: "גם אחרי הזכייה אני לא חושב על עצמי כשף קונדיטור הטוב בעולם"
המסעדה שלו מוגדרת כמסעדת קינוחים והמנות שמגיעות לשולחן באמת נראות כמו מנה אחרונה, אבל לא תמיד יחכה לכם בצלחת קינוח. מבולבלים? גם אנחנו: ריאיון עם רנה פרנק, השף קונדיטור הכי טוב בעולם, שקטף עכשיו את התואר הנחשק והמחייב, ומחזיק במסעדת שני כוכבי מישלן בברלין
איתי נוביק, ברלין
|
06.08.22
רימה אולברה: "כל חומרי הגלם התייקרו ב-20 אחוז אחרי הקורונה"
הסקסיזם בתחום המסעדנות שנשלט על ידי גברים, הבחירה לא להביא ילדים לעולם וההתמודדות עם הישראלים שנכנסים לה לרחם - השפית רימה אולברה מסכמת עשר שנים של מסעדנות בתל אביב ומסבירה למה השמועות על הפתיל הקצר שלה הן פייק ניוז ולמה המחירים במסעדות עלו אחרי הקורונה: "אנשים הולכים לסופר ורואים בעצמם שהכל הרבה יותר יקר"
תיקי גולן
|
30.07.22
גרניום, קופנהגן: המסעדה הטובה בעולם לשנת 2022
בטקס חגיגי שנערך בלונדון נחשפה רשימת 50 המסעדות הטובות בעולם: במקום הראשון מככבת קופנהגן עם מסעדת גרניום, שגם זכתה בתואר המסעדה הטובה באירופה וגם מחזיקה בשלושה כוכבי מישלן; אף מסעדה מהמזרח התיכון לא נכנסה לרשימה הנחשקת
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
25.07.22
"אין כאן את החפיף שיש בארץ": השף שהעביר את המסעדה מעכו ללוס אנג'לס
גר קרוב לאוקיינוס ומתגעגע לים התיכון: השף דן שמולוביץ', קיבוצניק לשעבר ומי שהיה בעלים של מסעדה בעכו, לקח את המשפחה, ועזב לארצות הברית, בלי כסף ובלי תוכנית. עכשיו, שנה אחרי, הוא פותח את מסעדת סבידה בשכונה יוקרתית בלוס אנג'לס, ומספר על החומוס שהוא מוכר "מתחת לשולחן", על ההפרשים במחירי חומרי גלם, ועל איך הוא הולך לשכנע את האמריקאים שעמבה זה טעים: "אם הייתי ביזנס מן אז הסבידה בעכו הייתה מצליחה. היה שם ניהול עסקי וכלכלי כושל. לא עכו אשמה ולא ישראל אשמה, אלא רק אני אשם"
תיקי גולן
|
23.07.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה