מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
מרקו פייר וייט: "ויתרתי על שלושת הכוכבים כי לא חשבתי שמבקרי מישלן יכולים לבקר אותי"
הוא היה השף הצעיר בעולם שזכה בשלושה כוכבי מישלן כשהוא רק בן 33, והיה השף סלב הראשון שפירנס צהובונים, עוד הרבה לפני שידענו מה זה בכלל: השף הבריטי מרקו פייר וייט, שהיה המורה של גורדון רמזי ומקור השראה לדורות רבים של טבחים, ביקר לראשונה בישראל וסיפר בריאיון נדיר לשף יהונתן בורוביץ' למה הוא החזיר את כוכבי המישלן שלו, איך זה היה לגדול במשפחה ענייה ולהפוך לכוכב ומה דעתו על מנות קטנות בצלחת. קריאת חובה לכל טבח ולכל חובב אוכל
יהונתן בורוביץ'
|
18.07.22
נשאת עבאס: "אני חלש בפוליטיקה, כל כולי רק במטבח"
הוא לא מתעניין בפוליטיקה, הוא לא חושב שהמטבח הישראלי גנב מנות מהמטבח הערבי והוא רק מקווה שיזכרו לו שהוא היה זה שהמציא את מנת הכנאפה על השיפוד: השף נשאת עבאס פתח בקורונה מסעדה בעמק יזרעאל ומספר על היחסים עם אח שלו, חוסאם, שמחזיק מסעדה מפורסמת במרחק חצי שעה נסיעה ממנו ומגלה מה הסוד למטפונה המושלמת
תיקי גולן
|
08.07.22
אחרי 16 שנה: השף גולן גורפינקל עוזב את קבוצת דלאל
השף גולן גורפינקל, שהיה במשך שנים ארוכות השף של מסעדת דלאל בנווה צדק השייכת למסעדנית דושי לייטרסדורף, עוזב בימים אלה את המסעדה ואת הקבוצה. גורפינקל: "אני מקבל הרבה הצעות ובוחן את הדברים"
תיקי גולן
|
03.07.22
"הייתי מתעורר באמצע הלילה ומרגיש שאני בתוך תהום"
השף יוסי שיטרית פותח מחדש את הבר הקטן בחלל המקורי של "דוד ויוסף" שבו לפני 13 שנה הכל התחיל, ומדבר בגילוי לב על הפרידה מהחבר והשותף, על התקפי החרדה והסיוטים באמצע הלילה ועל התמחור המוגזם במסעדות: "המחירים פה נהיו הזייה. למה צריך לשלם על מנה של דג או סטייק 180 שקל? אני מכיר את העלויות, אבל יש גבול, אי אפשר להיות יותר מדי גרידים. תל אביב נהייתה גרידית"
תיקי גולן
|
25.06.22
ג'וליה צ'יילד: האישה שלימדה את האמריקאים לבשל
ג'וליה צ'יילד הייתה הבשלנית הראשונה שהכירה לאמריקאים את המטבח הצרפתי, והפכה לאחת הדמויות הפופולריות ביותר באמריקה בשנות ה-60; אחרי הסרט והסדרה עכשיו מגיע גם הדוקו על חייה של האישה שמילאה תפקיד משמעותי באובססיה של האמריקאים לאוכל
שי שגב
|
28.05.22
מפעל הפאיס: השף פיירלואיג'י פאיס מסרדיניה בדרך לישראל
אם חשבתם שאתם לא זורקים אוכל, תכירו את השף שלקח את זה לשלב הבא: השף פיירלואיג'י פאיס מהאי סרדיניה משתמש במי בישול של מנת תמנון כדי להכין פסטה. תפסנו את השף לשיחה לקראת הגעתו לביקור קולינרי בארץ
שי שגב
|
28.03.22
כוכב מישלן בארץ: השף גל בן משה יהיה השף של מסעדת פאסטל
פרסום ראשון: השף הישראלי, גל בן משה, המחזיק בכוכב מישלן אחד במסעדת פריזם בברלין, ימונה לשף מסעדת פאסטל בתל אביב; בן משה, המתגורר עם משפחתו בגרמניה, יחלק את זמנו בין שתי המסעדות
תיקי גולן
|
27.03.22
חמודי עוקלה: "נורמליזציה זה לא רק הסכמי שלום והסכמי אברהם"
השף הערבי חמודי עוקלה כבר לא מתנצל על כלום: לא על המסעדה האיטלקית שפתח ועזב בחיפה ובעקבותיה הצמידו לו את התואר "בוגד", לא על הדור החדש במטבח הערבי שמבקש מודרניזציה ובטח לא על זה שהוא חזר בשנה האחרונה לאכול בידיים; עכשיו הוא פותח מסעדה חדשה בחיפה ומצהיר: "בשבילי לארח פה זוג שהשם שלו תומר ועדי ובצד השני מוחמד ואסנה, זו הגאוניות שלי ועם זה אני אנצח"
קרן נתנזון ויץ
|
25.03.22
שף ספרדי עם שלושה כוכבי מישלן בדרך לישראל
השף הספרדי פאולו קסאגרנדה המחזיק בשלושה כוכבי מישלן יגיע לישראל ויבשל עם השף רז רהב בסדרת ארוחות מיוחדות; אל השף הספרדי יצטרף גם שף פטיסרי ממיאמי המחזיק ארבע קונדיטוריות ובתואר - השף הפטיסרי הטוב בעולם
ynet אוכל
|
24.03.22
מסעדנים מחפשים תשובה: לאן נעלמו המלצרים?
בין נותני השירות שהפכו קשים להשגה, בולטים בהיעדרם המלצרים - הם הסיבה לכך שעדיין אין ארוחות בוקר וארוחות עסקיות בכל המסעדות וזו גם הסיבה שאתם צריכים להמתין שבועות למקום במסעדות המבוקשות. אז לאן כולם נעלמו ומה עושים בשביל להחזיר אותם למסעדות? מסעדנים וגם מלצרים מנסים לענות
תיקי גולן
|
17.03.22
שף אביב משה: "תל אביב לא המריאה מאז הקורונה"
השף שגר וחי את העיר הגדולה סגר עכשיו את המסעדה האחרונה שהייתה לו במרכז העניינים, והעביר את כל חייו ועסקיו רחוק מההמולה: חצי שנה אחרי שפתח מעדנייה בנתניה, השף אביב משה פותח גם מסעדת רופ טופ בעיר, ומספר על הכסף שהפסיד במאקוטו שנסגרה אחרי שמונה חודשים בלבד מיום פתיחתה, על הפינה החמה בלב שהוא שומר למסעדת מסה שעזב ומסביר למה הוא לא רוצה לשמוע יותר על עסקים או מגורים בתל אביב
תיקי גולן
|
11.03.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה