מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
"השף אבי קונפורטי השחית את המסעדה של יובל בן נריה"
מצלמות האבטחה באזור חדר השירותים של מסעדת a החדשה של השף יובל בן נריה קלטו לדברי מקורבים את קונפורטי משחית אלמנטים ועוקר מהקיר מקטרת. "הנזק - אלפי שקלים". שני השפים סירבו להגיב לידיעה
תיקי גולן
|
27.01.22
450 שקל לסועד זו לא חוויה קולינרית, זה סמל סטטוס
מי אתם האנשים שיכולים לשלם 450 שקל לארוחה לסועד אחד - לפני טיפ, לפני כוס יין, לפני בייביסיטר ולפני חנייה? מעין רודה בסך הכל שקלה לאכול במסעדה החדשה של יוסי שטרית אבל אז הבינה שהפריבילגיה הזאת לא מיועדת לאנשים כמוה
מעין רודה
|
23.01.22
שף ישראלי פיצח נוסחה להכנת שמן בצל ועכשיו מתכנן לעשות מזה מיליונים
השף רונן אביחיל הוא שף אנונימי שעבד בעבר במסעדות והיום מבשל בגני ילדים. אחרי שראה איך ילדים מוציאים את הבצל מהאוכל הוא החליט - בניגוד מוחלט לדעת מומחים - להמר על כל הקופה והצליח לייצר, לראשונה בעולם, שמן בצל. עכשיו הוא עושה גיוס המונים בשביל לפתוח מפעל, ואת הנוסחה הסודית הוא שומר לעצמו, בדיוק כמו קוקה קולה: "מאיר אדוני אמר לי שהוא חושב שפיצחתי את האטום"
הדר סתיו
|
16.01.22
יובל בן נריה: "הזוגיות האמיתית שלי היא עם המסעדות"
כשהמציאות עולה על כל דמיון: דוקו קולינרי חדש מספר את סיפורו של השף יובל בן נריה ממסעדת טאיזו בשנים בהן עבד על פתיחת מסעדת a היוקרתית, שנתיים דרמטיות בהן קרס עולם הקולינריה בארץ ובעולם - וגם שנים מורכבות מאוד בחייו האישיים של השף. "יש תו מחיר לחיים של שף, והיום כשיש לי ילדים גם אני וגם הם משלמים את המחיר של זה"
תיקי גולן
|
28.12.21
הקיבוצניק הישראלי לשעבר עם כוכב מישלן סגר את המסעדה באיטליה ומגיע לבשל בארץ
ארז אוחיון, הקיבוצניק מקיבוץ עין גב, קיבל את כוכב המישלן שלו על המסעדה שלו באיטליה כבר שנתיים לפני אסף גרניט והרגיש על גג העולם - אבל אז הגיעה הקורונה, הוא סגר את המסעדה המבטיחה והשבוע הגיע לארץ לבשל, כשהוא חמוש בפילוסופיה מעניינת ובתוכניות חדשות על הפרק
תיקי גולן
|
23.12.21
"הוצאנו מלא כסף": המסעדנים חוששים מהגבלות בערב הסילבסטר
על רקע הגל החמישי של הקורונה והתחלואה ההולכת וגדלה, בדקנו עם מסעדנים מה המשמעות של האפשרות להטיל הגבלת התקהלות בערב השנה החדשה שיחול בסוף השבוע הבא. השף רן שמואלי אמר הבוקר באולפן ynet: "תנו לנו קצת לשמוח, מאז תחילת המשבר העסק מחזיק את עצמו בקושי"
אטילה שומפלבי
|
21.12.21
שגב משה סוגר את מסעדת השף שלו אחרי 17 שנה
שגבארט, הסוף: אחרי 17 שנה של פעילות תיסגר בסוף החודש מסעדת שגבארט של השף שגב משה, ששכנה באזור התעשייה בהרצליה. השף בפנייה למסעדה: "אנחנו סוגרים כי את קטנה מלהכיל את התקופה"; לדברי מקורבים "אחרי הקורונה המסעדה כבר לא הייתה רווחית"
תיקי גולן
|
19.12.21
מסעדה יוצאת דופן במיקום נידח זכתה בתואר המסעדה המצטיינת של המטבח הישראלי
בטקס פרסי המטבח הישראלי שהתקיים אמש זכתה מסעדת רוטנברג מעמק בית שאן בתואר המסעדה המצטיינת של המטבח הישראלי; בתואר השף המצטיין זכה השף רז רהב ממסעדת OCD בתל אביב; השף שלום קדוש, שנכח באירוע והתרגש יחד עם כל הקהל, קיבל פרס מפעל חיים; פרס הוקרה מיוחד קיבל ארגון הכשרות "צהר"
ynet אוכל
|
08.12.21
"הרופאים היו סקפטים, זה נס": השף שלום קדוש מתאושש ויקבל פרס מפעל חיים
שבעה חודשים אחרי שהותקף ונפצע קשה במהלך שוד בתחנת דלק, השף שעליו גדלו גדולי המטבח הישראלי משתקם בביתו. אשתו זוהרה מתייחסת לראשונה ומסרה ל-ynet: "שלום היה מורדם ומונשם הרבה זמן, אנחנו מודים על הנס. הוא נרגש מההוקרה". בשבוע הבא יתקיים טקס פרסי המטבח הישראלי, והיא מבטיחה: "נגיע בהרכב מלא"
תיקי גולן
|
28.11.21
אוהד לוי: "אני במצב הכלכלי הכי טוב שהייתי בו"
הוא עזב קריירה מצליחה במסעדה בתל אביב ועבר עם משפחתו למדבר אחרי שנענה להצעת עבודה מפתה מאיש עסקים מוכר, אבל אז דברים השתבשו בדרך והשף אוהד לוי מצא את עצמו מתמודד עם הרפתקה חדשה שהולידה הקורונה: "אנשים אחרים בקלות יכולים היו לשקוע לדיכאון ולקרוס, אבל אנחנו התעלינו על עצמנו והוצאנו מזה דברים טובים"
תיקי גולן
|
27.11.21
פתוחה להזמנות: שני ענקי הקולינריה, אלן דוקאס ואלברט אדריה, כובשים את פריז
מסעדת הפופ-אפ של השפים אלברט אדריה מספרד ואלן דוקאס מצרפת תיפתח בחודש הבא בפריז, וכבר עכשיו אפשר להזדרז ולהזמין מקומות. כמה תעלה לכם ארוחת שבע מנות המשקיפה על האייפל של שניים מהשפים הגדולים בעולם? אמ;לק - הרבה מאוד
הדר סתיו
|
10.10.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חרבות ברזל
רצועת עזה
לבנון
חמאס
שומרון
שכול
חות'ים
תימן
חטופים
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חרבות ברזל
רצועת עזה
לבנון
חמאס
שומרון
שכול
חות'ים
תימן
חטופים
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ