מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
מרד המסעדנים: "לא נלך כצאן לטבח"
המסעדנים מתכוננים לסגירת המסעדות שאמורה להתרחש בעוד יומיים, ובינתיים כאוס - החלטות לא ברורות, כעס גדול על אופן קבלת ההחלטות ומה עם המענקים שהובטחו? קובי בכר: "כל אחד מאיתנו קם בבוקר ביום שישי והבין את ההנחיות בצורה שונה, זה כאוס. לא הגיוני שאנחנו לא מקבלים שום מתווה ברור, ולא יכולים לסגור אותנו בשעה ולפתוח אותנו שעה אחרי"
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
19.07.20
מסעדנים זרקו אוכל לפח, מסעדן פתח בשביתת רעב
אחרי שקיבלו הוראה על סגירת המסעדות, מסעדנים חילקו אוכל, זרקו לפח מה שנשאר, ביטלו הזמנות ושחררו עובדים הביתה; שלומי סלמון, ממסעדת אמורה מיו בתל אביב, פתח בשביתת רעב במסעדה: "אי אפשר יותר למצוץ לנו את הנשמה, החל מהיום אני שובת רעב וישן במסעדה על הרצפה"
תיקי גולן
|
17.07.20
שלושה עובדים מהבראסרי - חולי קורונה
ל-ynet נודע כי מתוך 19 שנכנסו לבידוד - שלושה מעובדי המסעדה הם חולים מאומתים. בבראסרי, שתיסגר זמנית הלילה, אמרו: "המצב מאוד מבלבל, חצי מהעובדים קיבלו SMS"
אדם קוטב, תיקי גולן
|
15.07.20
הבראסרי נסגרת בעקבות איכון מהשב"כ וכניסה של העובדים לבידוד
השב"כ איכן, עשרות עובדים נדרשים לבידוד והמוסד הקולינרי התל אביבי נסגר. מסעדן ותיק: "הגיוני שקבוצה כזאת גדולה בזמן משבר מצמצמצת פעילות". רותי ברודו: "העובדים התבקשו להיכנס לבידוד, אין לנו יכולת לשלם עבור הימים האלה, אנחנו סוגרים ונפתח כשהמדינה תיתן לנשום"
תיקי גולן
|
15.07.20
גל שני של בישולים: טיפים לשדרוג האוכל הביתי
להשתמש בציר עוף מהמקפיא, לכבוש את הירקות שלנו ולגלות מחדש את השעועית - השפית האמריקנית המצליחה סמין נוסראת מסבירה בפודקאסט שלה איך להכין אוכל ביתי פשוט ולא כבד בימים שבהם אנחנו שוב מבלים יותר ויותר בבית. אספנו כמה טיפים
יניב פוהורילס
|
14.07.20
בהשראת הקורונה: עוגות, המבורגר ומאפים
מחוות קולינריות לקורונה: במסעדת מישלן בשיקגו אפו קנאפה בצורת וירוס הקורונה, אבל הם לא לבד - מוחות יצירתיים של שפים ברחבי העולם יצרו עוגות, המבורגר ומאפים בהשראת הנגיף
שי שגב
|
12.07.20
"הפכתי למפלצת, הרגשתי כמו תמנון בכלוב"
הוא היה בשיא ההצלחה שלו עם בוטיק לחם נחשב בתל אביב ולחם שנמכר במסעדות שף הכי נחשבות, אבל אז הגיעה התהום; עכשיו, כמעט ארבע שנים אחרי, כשהוא פותח חנות לחם בתוך משק רחוק מהעיר הגדולה, אדון שיפון (אורן חג'ג') מספר בגילוי לב על פשיטת הרגל, על החובות הכבדים ולאן נעלם במשך שלושה חודשים
תיקי גולן
|
11.07.20
הסוף למסעדות שף?
הקהל המבוגר לא יוצא מהבית, הקהל הצעיר לא יכול לשלם ומסעדות השף נותרות מול שוקת שבורה והגבלות רבות: איל שני סגר בינתיים את מסעדת הסלון ובמסעדות שף אחרות מורידים מחירים, משנים תפריטים ומקווים לטוב. צחי צוק, בעלים של מסעדת שף בגדרה: "למסעדת שף יש תזרים שקרן, אני לא עמותה, צריך לחיות מהעסק ואני חייב לעשות התאמות, היום שני טבחים יושבים על משכורת של שף אחד. אני כבר לא מאמין בז'אנר הזה"
תיקי גולן
|
08.07.20
המסעדות שוב ריקות מאנשים, ירידה של עשרות אחוזים בתפוסה
לא יוצאים מהבית: שבועות ספורים אחרי הפתיחה המחודשת של המסעדות ובתי הקפה, מסעדנים ושפים מדווחים כי שוב אין לקוחות והתפוסה במסעדות ירדה משמעותית. היום תתכנס הממשלה לישיבה מיוחדת בנושא. השף מוטי טיטמן ממסעדת מלגו ומלבר: "בפברואר היו צריכים להזמין מקום אצלנו שבועיים מראש, עכשיו אנשים שומעים חדשות ומבטלים מקומות שהזמינו"
תיקי גולן
|
06.07.20
"לפתוח מסעדה בארץ זו טעות"
הוא פתח וסגר קרוב ל-20 מסעדות, חווה פיגוע קטלני באחת מהן (סי פוד מרקט בגשר מעריב), עם פרוץ הקורונה סגר יחד עם משפחתו את אחת מהמסעדות המיתולוגיות בארץ (ג'קו בשוק התורכי בחיפה), ועכשיו המסעדן אפי אלאלוף פותח מסעדה חדשה בהרצליה ומצהיר: "עשיתי הרבה טעויות לאורך השנים, הרווחתי הרבה וגם הפסדתי לא מעט. זאת המסעדה האחרונה שאני פותח"
לין לוי
|
03.07.20
"אני לא אוהב להיות מיואש מהמדינה שלי"
הוא סגר שלוש מסעדות בשיא עם תזרים טוב וחלומות גדולים לעתיד, ועכשיו, אחרי שפתח אותן מחדש ועדיין לא קיבל אגורה מהמדינה, השף מושיקו גמליאלי חווה משבר אמון, לא מבין למה העסקים הקטנים צריכים להילחם על המענק ולמה הציבור חושב ששפים ומסעדנים הם גזלנים וחזירים, כשכולם רק מנסים לסגור את החודש: "מסעדנים צעירים שפתחו מסעדה לפני חודשיים ושמו שם את כל כספם - אם אבא שלהם לא מליאן, אין להם שום סיכוי"
תיקי גולן
|
02.07.20
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה