מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
שפים
השף שמיישן דגים 60 יום: "דג טרי הוא אחלה, אבל הוא לא דג מיושן"
התופעה של יישון דגים, שהתחילה עם שף אוסטרלי צעיר מעבר לים וגלשה אלינו, הולכת וצוברת תאוצה גם אצלנו. איך משחררים את הקיבעון של שימוש בדג טרי, איך מיישנים דג במשך 30 יום ויותר, בשביל מה זה בכלל טוב ומה חושבים המתנגדים?
תיקי גולן
|
23.09.23
לפני הקבב: במסעדה הזאת מגישים מרק בלתי רגיל
במסעדת פועלים בוכרית בשכונת שפירא בתל אביב מגישים מרק דושפרה מוצלח במיוחד, שיכול להיות יופי של מנת פתיחה לפני הקבב המושלם של המקום
דוד קישקה
|
21.09.23
גפילטע פיש בטעם מישלן: אסף גרניט פותח מסעדה בפריז
תמונות ראשונות: מסעדת בובל'ה החדשה של קבוצת מחניודה תיפתח לקהל מחר (ה') בבית מלון משוחזר ברובע המארה בפריז, והקונספט - אוכל אשכנזי כמו גפילטע פיש, קלופס וקרפלך. גרניט: "מטבח יהודי מזרח אירופי אולי נשמע מצומצם, אבל הוא פותח את הראש להרבה כיוונים קולינריים"
תיקי גולן
|
20.09.23
אבי קונפורטי: "הרבה פעמים שמעתי את המילים שחצן ופלצן"
השף אבי קונפורטי מדבר על הכול: הסתלבט על ה"השחלות" בחשבון, התדמית היהירה, הפרשה האחרונה שבה היה מעורב גם משרד הבריאות וגם על הייצוגית הטעונה עם החזיר, שבגללה הוא פוצץ ראיונות וסירב להתראיין במשך שנים. "אני חושב שההתעסקות הכפייתית במשך 11 שנים במסעדה שסגורה כבר שנתיים היא לא רלוונטית, לא מידתית ורכילותית"
תיקי גולן
|
16.09.23
"מרכזי נדל"ן ובתי מלון מוכנים להשקיע היום בשפים הנכונים"
עולם המסעדנות נחשב לענף תנודתי, מסוכן ולרוב גם לא רווחי אז מה יש לקרנות השקעות ולחברות נדל"ן לחפש שם? עורך דין מומחה לתחום: "לא ירחק היום שנראה גם את קבוצות המסעדנות הגדולות בארץ נסחרות בבורסה לניירות ערך, ואם זה יקרה – בעתיד כל אחד מאיתנו יוכל להיות שותף במסעדה או בבית קפה"
תיקי גולן
|
07.09.23
"יחד עם כוכב מישלן מגיע גם לחץ נפשי נוראי"
הוא נולד בקליפורניה, גדל במקסיקו ונחשב לילד השובב של המטבח המקסיקני; עכשיו השף ג'וש גיל מגיע מקליפורניה לבשל ארוחה אחת בישראל, ומספר איך היה לעבוד במסעדת מישלן ואיך הרקע היהודי במשפחה שלו משפיע על האוכל שהוא מבשל
שי שגב
|
03.09.23
מיכל אנסקי: "אני לא יכולה לדמיין את עצמי מכניסה לפה חזיר"
היא אוכלת רק כשר, כמעט ולא אוכלת בשר ועכשיו, אחרי 12 שנה כשופטת וארבע שנים אחרי שחייה השתנו, מיכל אנסקי רוצה לחולל שינוי תזונתי בחיים של כולנו. "הילדים אוכלים בגנים זוועות – אוכל תעשייתי ומהונדס, וגם שרוצים לעשות אוכל בריא – זה קציצות קינואה מתפוררות, יבשות וחסרות טעם"
אמיר קמינר
|
02.09.23
תאילנד לפודי'ס: המסעדות שאסור לפספס בבנגקוק
בנוסף למסעדות המסורתיות ולדוכני הרחוב, התפתחה בבנגקוק גם קולינריה עילית; רגע לפני שהוא מגיע לארץ, השף ת'יטיד טון טסנאקג'ון, שמסעדותיו זכו במקום הראשון והשלישי בדירוג המסעדות הטובות באסיה, ממליץ על חמש מסעדות בעיר שהוא אוהב במיוחד - מאוכל שהוגש בארמון מלך תאילנד, דרך המסעדה הגרמנית הטובה בעולם ועד טעמי המזרח בפרשנות עכשווית
ת'יטיד "טון" טסנאקג'ון
|
23.08.23
"פתאום הבנתי שאנשים באים למסעדה בשביל השם שלי"
הוא התחיל את דרכו בעיר הגדולה כשף ירושלמי כמעט אנונימי, ועכשיו, ארבע שנים אחרי, השף מושיקו גמליאלי נמצא בלב הסצנה הקולינרית בתל אביב, מוציא ספר בישול למסעדה הראשונה שלו שחוגגת עשור, חובק זוגיות הדוקה וגם יכול לסמן וי על תפקיד קטן בסדרה ישראלית. אז מה עם פריים טיים ומסעדה בחו"ל?
תיקי גולן
|
19.08.23
המכונה החכמה שתמכור לכם סטייקים
מכונה אוטומטית, ראשונה מסוגה, תמכור בשירות עצמי סטייקים ובשר של "איציק הגדול"; המכונה הראשונה תיפתח ברחוב דיזנגוף בתל אביב. כמה יעלה שם סטייק? בן אסולין: "המחיר כזה כי הסטייקים ברמת קיצוב של מסעדת מישלן, אני יכול למכור בפחות אבל אז הסטייק לא יהיה מושלם כמו זה"
תיקי גולן
|
15.08.23
כיעור, רעש ואשפה: עיריית ניו יורק נגד שולחנות בחוץ
בעקבות הקורונה רוב בתי הקפה והמסעדות בניו יורק התחילו להושיב סועדים בחוץ, אבל עכשיו כל זה עתיד להשתנות בגלל תקנה אחת מוזרה של העירייה - בחורף מפרקים את המבנים ובקיץ אפשר להחזירם לרחוב. השפית עינת אדמוני ממסעדת בלבוסטה: "בלתי אפשרי להרוויח במסעדנות ומקומות הישיבה בחוץ נותנים למסעדנים 'קצת אקסטרה'"
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
13.08.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
האג
יואב גלנט
בית הדין הבינלאומי
חרבות ברזל
מוחמד דף
צה"ל
לבנון
גלי בהרב-מיארה
הרצי הלוי
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
האג
יואב גלנט
בית הדין הבינלאומי
חרבות ברזל
מוחמד דף
צה"ל
לבנון
גלי בהרב-מיארה
הרצי הלוי
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל