מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תזונה
האם המזון המונבט באמת מזין ובריא יותר - ולמי הוא עשוי להיות מסוכן?
הפופולריות של צריכת מזון מונבט צומחת בעולם, עם שווי שוק של כ-5 מיליארד דולר בשנה. האם מדובר בטרנד תזונתי חולף, או שמא יש להנבטת מזון יתרונות מבוססים מדעית? ולמה צריכת נבטים יכולה לעיתים אף להיות מסוכנת לבריאות?
שירי קרגץ', מכון דוידסון
|
16.01.23
שוקולד זה בריא, אתם לא חייבים דגים בתפריט: מומחה התזונה מנפץ מיתוסים
אם תהיתם איך צריכה להיראות הצלחת הבריאה שלכם ב-2023, כדאי שתעדכנו אותה בעזרת Food for Life ספרו החדש של פרופ' טים ספקטור, מחוקרי התזונה המשפיעים ביותר בעולם כיום. בספר הוא מסביר בין השאר למה הסלמון מבריכות הגידול עלול להזיק לבריאות, למה יוגורט דל קלוריות פוגע בגזרה, ולמה כדאי מאוד לאכול שוקולד (גם חלב)
רויטל פדרבוש
|
12.01.23
איך הסלבס שומרות על הגוף והנפש? "רגשות האשם לא קשורים לקלוריות, וגם לא לספורט"
עם מטען חיים עשיר (מי יותר, מי פחות) ותובנות על נשים, חיים ובריאות - 24 נשים מוכרות ומשפיעות בכל הגילים באו לחגוג את פרויקט WOMEN & WELLNESS 2023 של מגזין מנטה - החושף את סודות הכושר, התזונה והטיפוח שלהן. מי סוגרות 40 שנה של חברות, ובעלה של מי אמר לה שילד אחד מספיק (וזה נגמר בשלושה)? צפו בכתבה
קרן נתנזון וייץ, בשיתוף ד"ר נעמי שרון, GARMIN ונסטלה
|
11.01.23
תאכלי משהו, נשמה: איך תזונה יכולה לעזור לנפש
זו הולכת להיות המהפכה הבאה בתחום בריאות הנפש. כרוב כבוש במקום פרוזק, פירות וירקות במקום ציפרלקס, בצל במקום פסיכולוג. יותר ויותר מחקרים מצביעים על קשר הדוק בין חיידקי המעיים לבין פעילות המוח, והמשמעות ברורה: האוכל שלנו משפיע ישירות על מצבנו הנפשי - לטובה ולרעה. מזון למחשבה
שרית רוזנבלום, "7 ימים"
|
03.01.23
נס פך השמן, הגרסה הצמחית של סינגפור
חוקרים הצליחו לגרום לצמח לייצר כמות גדולה יותר של שמן בזרעיו – מה שעשוי לסייע במאבק נגד חוסר הביטחון התזונתי בעולם ולאפשר לצמצם את בירוא היערות לצורכי חקלאות. האם הטכנולוגיה תוביל לנס?
נינה סודין, זווית
|
24.12.22
שרי גבעתי: "אני עושה מסיבת ממתקים כמעט כל ערב - כשהילדים הולכים לישון"
בגיל 40, השחקנית והמוזיקאית (ואמא לשניים) לא מתגאה בהרגלי התזונה שלה: "יש לי 50% ג'אנק בגוף ובימים עמוסים אני גם אוכלת שווארמה או פלאפל". האם שגרת הכושר שלה מפצה על זה?
נדב שהרבני
|
16.12.22
חולי סוכרת לא יכולים לאכול מתוקים: המיתוסים והאמת על המחלה
סוכרת היא מחלה תורשתית? אפשר להחלים ממנה או שהיא לכל החיים? והאם חולי סוכרת לא יכולים ליהנות ממתוקים? לקראת יום הסוכרת הבינלאומי - המחלה ששיעור החולים בה גדל משנה לשנה - פרופ' הילה קנובלר, מנהלת מכון סוכרת במאוחדת, בודקת את המיתוסים הנפוצים
פרופ' הילה קנובלר
|
10.11.22
תוכן בשיתוף עם בית חולים בילינסון, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
תזונה וסרטן השד: איך להפחית את גורמי הסיכון - ומהי התזונה הנכונה אחרי ההחלמה?
אורח חיים והרגלי תזונה נחשבים כבר שנים רבות לגורמים הסביבתיים המשמעותיים ביותר בהקשר למחלת הסרטן. מהן המסקנות של המחקרים מהשנים האחרונות באשר לתזונה מונעת גורמי סיכון לסרטן השד, כיצד מרכיבים תזונה נכונה בתקופת המחלה? ד"ר סיגל פרישמן, דיאטנית ראשית ביחידה לתזונה קלינית בבית החולים בילינסון, מסבירה
בשיתוף בית חולים בילינסון
|
23.10.22
עומר ברנע: "הפעם האחרונה שהתאמנתי הייתה לפני עשר שנים וחצי"
למה הוא לא צריך אימונים ("אני מרגיש שדימוי הגוף שלי השתפר מאוד בשנים האחרונות"), איך בכל זאת הוא שומר על הגזרה ומה הגילטי פלז׳ר התזונתי שלו? השחקן והמטפל בפסיכודרמה, עומר ברנע, מגלה את הסודות שלו לחיים מאוזנים
נדב שהרבני
|
21.10.22
בלי פיתויים ובלי קיזוזים: איך לחזור לשגרת תזונה בריאה אחרי החגים
אכלתם כאילו אין מחר? סיימתם את החגים עם החלטה לפצוח בדיאטה? הדיאטנית שירי נקש עם שבעה טיפים שיעזרו לכם לחזור לשגרת תזונה שפויה. התחילו עם לפנות את המזווה משאריות הקינוחים ומבקבוקי השתייה הממותקת
שירי נקש
|
19.10.22
מחקר בדק מה דובים אוהבים לאכול, התוצאות מפתיעות
במחקר התברר כי פנדות ענק העדיפו את קני הבמבוק העשיר בפחמימות, על פני העלים העשירים יותר בחלבון. הדובים השפתניים העדיפו אבוקדו ופקעות על מי גבינה ותפוחים. המחקר נועד בין היתר לבדוק למה הדובים בגני החיות חיים פחות מאלו שבטבע
יוגב ישראלי
|
11.10.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
אלי פלדשטיין
פרשת המסמכים הסודיים
שב"כ
וידאו
חרבות ברזל
חיזבאללה
חיצי הצפון
לבנון
איחוד האמירויות הערביות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
אלי פלדשטיין
פרשת המסמכים הסודיים
שב"כ
וידאו
חרבות ברזל
חיזבאללה
חיצי הצפון
לבנון
איחוד האמירויות הערביות
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל