מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תזונה בריאה
איך לגרום לאוכל להיות מתוק יותר בלי להוסיף טיפת סוכר?
רוצים לחוות את האוכל כמלוח יותר או מתוק יותר בלי המחיר הקלורי? ולמה, אם אתם רוצים לרזות, כדאי שתשקיעו בסכו"ם כבד? מדע הגסטרו־פיזיקה מציע פרשנות מפתיעה לדרך שבה אנחנו חווים את טעם האוכל, ומגלה איך אפשר לשנות טעמים באמצעים צבעים, צורות ואפילו מוזיקה
רויטל פדרבוש
|
14.11.21
אירה דולפין ותמרה אהרוני עם הנשנוש המושלם
זה קורה לכולנו וכמעט כל יום, הרגע הזה שמתחשק לנו משהו לנשנש ולא עוזב אותנו עד שנכניס משהו לפה. מה עושים? מכינים משהו טעים, משביע ובריא. תמרה אהרוני, גלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה יחד עם אירה דולפין נותנות טיפים ומכינות גלידוניות יוגורט ופירות במסגרת "בית בריא", הפרויקט המשותף ל-ynet ותנובה
בשיתוף תנובה
|
14.11.21
האישה שחקרה את סודות התזונה של האנשים שחיים מעל גיל 100
אחרי 15 שנה בהן סבלה מעייפות ומהפרעות אכילה, לרבות בולימיה קשה, ליב עזריה החליטה לצאת למסע חקר עצמאי של ה-Blue Zones, אזורים עם ריכוזים גבוהים של אנשים שחיים מעל גיל 100 בבריאות מיטבית. מה היא למדה מתושבי סרדיניה (איטליה), איקריה (יוון) וחבל נגאנו (יפן), ומה גם אתם יכולים ללמוד מהם?
שירי ברוק-שגיא
|
10.11.21
היזהרו מלהפוך ל"טבעוני פחמימתי": לא כל מה שטבעוני הוא בהכרח בריא
שוקלים מעבר לתזונה טבעונית? לנטורופתית מורן שטרום יש שלושה כללי מפתח איך לעשות את זה נכון - וגם מתכון מנצח למנה טבעונית מחממת ומנחמת
מורן שטרום
|
02.11.21
הנשנוש שיסגור לכם את הפינה: חיתוכיות גבינה ופירות
שוב הילדים מבקשים משהו לנשנש ושוב אתם, ההורים, מתלבטים מה לתת כי בכל זאת, אתם רוצים שהילדים יאכלו משהו שאתם יודעים מה הוא מכיל וגם ישביע אותם? במסגרת פרויקט "בית בריא" המשותף ל-ynet ותנובה, מציעות תמרה אהרוני וגלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה, טיפים, רעיונות לנשנושים משביעים ומתכון לחיתוכיות גבינה ופירות שהילדים יאהבו
בשיתוף תנובה
|
02.11.21
בלי להחסיר חלבון: מתכון ל"שניצל" גבינות וירקות
הרבה הורים חוששים שהילד שלהם, שהחליט להיות צמחוני, יפתח חסרים תזונתיים, אבל תזונה צמחונית יכולה להיות מאוזנת - איך? הנה דוגמה למתכון עשיר בחלבון של "שניצל" גבינות וירקות שהילדים יאהבו, וגם ההורים. תמרה אהרוני וגלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה, מסבירות מה ואיך עושים, במסגרת פרויקט "בית בריא" המשותף ל-ynet ותנובה
בשיתוף תנובה
|
01.11.21
הכינותי לבדי: זו הדרך להעניק לילדיכם ביטחון ועצמאות
כמה פעמים שמעתם את הילדים דורשים "אני לבד!", וכמה פעמים תהיתם מה יישאר מהמטבח אחרי שהם יבלו בו ויכינו לעצמם משהו לאכול? השאלה החשובה יותר היא איך נדע שמה שהיא מכינים בעצמם באמת מזין? במסגרת פרויקט "בית בריא", המשותף ל-ynet ותנובה, תמרה אהרוני וגלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה, מסבירות איך משלבים את הילדים במטבח בצורה שמיטיבה עם כולם ומוסיפות מתכון לקסדייה מקסיקנית עם גבינה, שגם ההורים ישמחו לטעום ממנו
בשיתוף תנובה
|
31.10.21
ארוחת עשר בריאה ומשביעה: מאפינס גבינות וקישואים
ארוחת עשר היא הזדמנות מצוינת לעזור לילדים לרכוש הרגלי אכילה נכונים על ידי יצירת ארוחה מאוזנת ומשביעה להתחלה טובה של היום והיא יכולה לתרום לריכוז והאנרגיה למשך היום. איך עושים את זה? בקלות, עם מאפינס גבינות וקישואים. תמרה אהרוני וגלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה, מסבירות ומראות איך עושים זאת, במסגרת "בית בריא", הפרויקט המשותף ל-ynet ותנובה
בשיתוף תנובה
|
26.10.21
זה מה שאוכלת מומחית המוח מהרווארד כדי לשמר את תפקוד המוח שלה
הפסיכיאטרית התזונתית (כן, יש כזה מקצוע) ד"ר אומה ניידו מתמחה בקשר שבין תזונה לבריאות נפשית. בספר חדש שהוציאה היא מתארת את המזונות שהיא עצמה אוכלת כדי לחדד את הזיכרון, המיקוד ובריאות המוח הכללית
מעין פלג אבירם
|
25.10.21
להבריא את הפסטה: ארבעה טריקים שיהפכו אותה לפחות משמינה
בהקשר של ירידה במשקל, הפחמימות והפסטה זוכות לייצוג גרוע. אבל אפשר להפוך את הפסטה ממנה מושחתת למנה טעימה ובריאה. איך? הנטורופתית מורן שטרום מסבירה
מורן שטרום
|
25.10.21
מחקר ישראלי: מזון אולטרה-מעובד מעלה סיכון ליתר לחץ דם ולכבד שומני
חוקרים מאוניברסיטת חיפה מצאו כי צריכה גבוהה של מזון שמגיע באריזה סגורה ושמכיל תוספים שונים, גורמת נזק כבד לאיברים שונים ומעלה את הסיכון לתמותה. בין המזונות שעדיף להימנע מהם, לפי החוקרים: נקניקיות, המבורגרים, שתייה ממותקת, חטיפים, לחם קל ופריכיות
ד"ר איתי גל
|
24.10.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
קמלה האריס
ג'ו ביידן
כנף ציון
טיסה
כובע
דונלד טראמפ
בחירות בארה"ב 2024
חרבות ברזל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה