מבזקים
המייל האדום
20°
תל אביב
חיפוש
כניסה/הרשמה
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תיקי גולן
וואו זה טוב: הקבבים הכי טעימים בארץ
בפיתה או בצלחת, עם טחינה וסלטים - או בלי כלום, ישר מהגריל. קבב הוא אחד המאכלים הכי ישראליים שיש, אבל איפה באמת תמצאו את המנה הכי טובה? יצאנו לסיבוב בין גחלים
תיקי גולן
|
01.05.25
"הראו לי בית כנסת ואמרו פה תהיה מסעדה. לא ראיתי איך זה קורה"
אחרי לא מעט קשיים ומלחמה אחת ממושכת, השף עמוס חיון פתח את מסעדת 26.8 בצפת - עם אוכל מקומי: "חייבים לשקם את הצפון ואת החקלאים". בריאיון הוא מספר על ההפתעה מהחלל שבו שוכנת המסעדה ועל המשבר הכלכלי שצמח ממנו. "מכירה 'סולמות ונחשים?' אז ירדתי בנחש הכי ארוך למטה"
תיקי גולן
|
29.04.25
כמה עולה סטייק? השיפודייה המפורסמת התרחבה - ופתחה מסעדה חדשה בקניון
M25, מסעדת בשר משוק הכרמל בתל אביב, פתחה מסעדה נוספת בקניון בכפר סבא. בתפריט: עראייס, סטייקים ענקיים וגם קוקטיילים. אז איך המחירים?
תיקי גולן
|
28.04.25
נופל וקם
השף עמוס חיון כבר חווה נפילה כואבת ופשיטת רגל. עכשיו הוא חוזר - עם מסעדה חדשה בצפת, הנמצאת במקום שבו שכן בעבר בית כנסת ישן. בראיון מיוחד הוא מספר על האמונה שאפשר להתבסס רק על חומרי גלם מהגליל, על הרצון להגיש אוכל שהוא גם שליחות, ומסביר מדוע הוא לא מתכוון לפתוח מקום בתל-אביב
תיקי גולן
|
28.04.25
מתי הוצאתם את הביצים מהמקרר? מיתוסים באפייה
אופים רק על טורבו? נמנעים מלשים מלח עם שמרים? אפייה מצריכה כללים מדויקים, אבל יש כמה מיתוסים שהשתרשו והם פשוט לא נכונים. האופה לוטם דרעי מנפץ אותם
תיקי גולן
|
23.04.25
השווארמה הכי טעימה שוב בישראל: "החזרתי את ההורים שלי לארץ בשבילה"
היא נשמעת פשוטה, אבל איסקנדר זו אחת ממנות השווארמה הטעימות ביותר שיש, וקשה למצוא אותה בישראל. עכשיו היא חזרה לתל אביב בזכות משפחת אלגון הטורקיים - ובעיקר בזכות האבא שאחראי לטעם האגדי. התור הארוך שמחוץ לדוכן אומר הכול
תיקי גולן
|
22.04.25
"לא עשיתי צבא. אז הייתי מבסוט, היום זה חסר לי"
אביתר מלכה, ילד ים מאשדוד ש"הסתבך בשטויות" ולא גויס לצבא, הוא היום שף מוערך עם קבלות - כולל זכייה ב"משחקי השף" ובר אוכל מצליח בתל אביב. אחרי הפתיחה של רובע א', מסעדה כשרה שמחזירה אותו לשורשים, הוא מסביר למה שבר לרסיסים את המקום שעמד שם לפניה, ומספר על רגע של התגלות עם איל שני וחתיכת בשר עצומה
תיקי גולן
|
19.04.25
מתברר שעד עכשיו לא הכנו אותו נכון - 5 טיפים למרק צלול וצח
בלי חתיכות קטנות, בלי צבע עכור ובעיקר - בלי לחפף. בשביל לבשל מרק צלול מושלם צריך להקפיד על כמה שלבים, חלקם קצת מפתיעים. למשל לוותר על מכסה לחלוטין
תיקי גולן
|
17.04.25
השף רפי כהן: "הפקתי לקחים והיום אני מסתכל קדימה. מחקתי את כל מה שהיה"
הקריסה הקשה ("לקחו את הבתים והעסק שלי, לא ביקשתי עזרה מאף אחד"), עולם המסעדנות העדכני ("רוצים מנות אינסטגרמיות מקושקשות") והסירוב לתוכניות הריאליטי ("לא מאמין בהן"). אחרי התאוששות ארוכה השף רפי כהן שוב עמוק בסירים, ועכשיו הוא שובר שתיקה
תיקי גולן
|
14.04.25
אנטבה, הסוף: השיפודייה המפורסמת נסגרת אחרי 49 שנה
היא נפתחה באור-יהודה אחרי המבצע המפורסם ונחשבה למוסד. "העסק מרוויח, אבל אנחנו רוצים להמשיך הלאה", אומרים הבעלים
תיקי גולן
|
14.04.25
השיפודייה המפורסמת נסגרת אחרי 49 שנה: "כואב הלב"
אנטבה, מוסד "על האש" ותיק שהקים מורד משיח באור יהודה ב-1976, ייסגר לצמיתות. בנו סיפר שהעסק לא סבל מבעיות כלכליות, אבל הם נשחקו והחליטו לסיים. "אנשים בהלם, אבל אין לנו דור המשך ואנחנו רוצים להמשיך הלאה"
תיקי גולן
|
10.04.25
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
24 שעות
ChatGPT
OpenAI
אבו מוחמד אל-ג'ולאני
אוזמפיק
אוניברסיטאות
אוניברסיטה
אוניברסיטת קולומביה
אונס
אוסקר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
חדשות