מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
תיקי גולן
"לאיזה מחיר אני כבר יכול להעלות מנה של סשימי?"
הרכישה של חלקו של השותף כשהמסעדה הייתה על סף פשיטת רגל, התקפי החרדה וההחלטה שקיבל לפני שלושה חודשים להעלות מחירים בתפריט: השף והמסעדן אוראל קמחי מדבר בפרספקטיבה של עשור על התמורות בעולם המסעדנות, ומסביר גם למה הוא מרגיש נוח עם המחירים שהוא גובה. "נכון שהמסעדה יקרה, אבל אני רגוע כי אני יודע שאני לא חזיר שעושה מזה מיליונים"
תיקי גולן
|
11.02.23
7 סניפים חדשים בשבועיים: "יום אחרי שרכשתי את הרשת הציעו לי עליה מיליון שקל יותר"
בזמן שעולם המסעדנות קורס ממחסור בידיים עובדות, הצליח אייל רודוב, הבעלים החדש של רשת "עד העצם", לגייס 70 עובדים ולהקים לתחייה בשבועיים שבעה סניפים של מותג ההמבורגרים שפשט רגל ונסגר, ועכשיו הוא מוכר שם סמאש בורגר ב-36 שקל: "כשאומרים שאנשים לא רוצים לעבוד אז זה נכון כשמשלמים 32 שקל לשעה, אבל כשאתה משלם שכר הוגן פתאום אתה מוצא עובדים"
תיקי גולן
|
06.02.23
ככה זה נראה: ערב הפתיחה של מסעדת מחניודה בתל אביב
אחרי שהצהיר שלעולם לא יפתח מסעדה בתל אביב, פותח הערב (א') השף אסף גרניט את מסעדת מחניודה במגדל המשולש של עזריאלי בתל אביב; המסעדה תפעל חודש בלבד, בזמן השיפוץ של מחניודה בירושלים; גרניט: "הבאנו מירושלים שתי משאיות עם כל הציוד, כולל את התמונה של אלי אוחנה"
תיקי גולן
|
05.02.23
"מחיר הבשר רק יילך ויעלה בעשור הקרוב"
עם שתי מסעדות בתל אביב ופיצרייה ברחובות שהוא פתח רגע לפני הקורונה, מספר המסעדן תמיר לוי, הבעלים של מסעדת הבשר "מו ומו" הוותיקה ברחובות למה הוא החליט להוציא את החזיר מהתפריט, למה אין במסעדת הבשר שלו שום מנה לטבעונים ולמה אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף על בשר
תיקי גולן
|
04.02.23
נסגרה המסעדה של דין שושני ז"ל שנספה באסון המעלית
הלב נשבר: אמו של דין שושני, שהפעילה אחרי מותו הטרגי את מסעדת מנצ'וק בשכונת ביצרון בתל אביב, הודיעה כי המסעדה נסגרת אחרי שלוש שנים וחצי של פעילות; שלומית שושני: "הכאב הקבוע שאני חשה בלב מאז האסון וגם ההתמודדות הכלכלית במסעדה זה יותר מדי בשבילי"
תיקי גולן
|
01.02.23
שמח בצלחת: שר התיירות הנחה להתקדם לחתימה עם מדריך מישלן
אחרי בחינת הנתונים הנחה הבוקר שר התיירות, חיים כץ, את גורמי המקצוע להתקדם לעבר חתימה על ההסכם עם מדריך מישלן; אז יכול להיות שגם לנו יהיה מדריך מישלן ביום מן הימים, אבל מה זה באמת אומר על המסעדות כאן, למי יישאר כסף לאכול בהן וכמה חודשים המדריך יכול להישאר רלוונטי בקצב הנוכחי של סגירת בתי האוכל בארץ? אם תשאלו את רושפלד הוא יגיד לכם שרוב הספר הקדוש הזה הוא בכלל בלוף
שי שגב, תיקי גולן
|
01.02.23
למה ישראל מתרחקת מהמישלן?
בכירי המסעדנים בישראל יצאו נגד החלטת שר התיירות לבחון מחדש את ההסכם המתגבש עם מדריך האוכל היוקרתי. מה סוד הקסם של כוכבי מישלן? למה עד עכשיו המדריך לא הגיע לישראל? והאם בעידן האינסטגרם הוא עדיין רלוונטי? | האזינו לפודקאסט החדשות היומי
יואב רבינוביץ, תיקי גולן
|
31.01.23
כוכב הרשת פותח שווארמה: מנה פלוס שתייה וצ'יפס ב-40 שקל
גמליאל אדרי, ספר גברים במקצועו ותופעת רשת מוכרת בקרב חובבי השווארמה, פותח דוכן בשוק הכרמל בתל אביב שיעבוד רק בימי שישי ויגיש שווארמה במחיר שובר שוק. "הכל מתייקר והכל יקר כאן, אנחנו רוצים שכל מי שמגיע עם הילדים יוכל לאכול וליהנות גם מהמחיר"
תיקי גולן
|
26.01.23
צפו: המסעדה שהופכת פסולת לארוחות גורמה
במסעדת OCD היוקרתית תחכו חצי שנה לשולחן, תשלמו 550 שקלים לסועד ויגישו לכם בצלחת שאריות אוכל שהותססו והפכו לתיבול מושלם למנות גורמה. ויש כאן גם אג'נדה: אפס פסולת. השף רז רהב: "זה לא גימיק, אנחנו נותנים כבוד לאדמה ולטבע"
תיקי גולן, הדר סתיו
|
20.01.23
זה דג או תכשיט? השף שפתח קצביית דגים
לשף יובל בן נריה יש שלוש מסעדות נחשבות בתל אביב אבל המיזם הקמעונאי החדש שלו עולה על כל דמיון - קצביית דגים מדוגמת שבה כל הניקיון והחיתוך מתבצעים מאחורי הקלעים. צפו בביקור שלנו בחנות הדגים הכי יפה בארץ
תיקי גולן
|
18.01.23
כמה עולה שווארמה בטורקיה?
יצאנו למסע קולינרי על קו החוף המשגע של טורקיה ונתנו גם קפיצה לאיסטנבול בשביל לאכול צלעות כבש לא מהעולם הזה ולבדוק כמה מנות שווארמה נוכל לקנות שם במחיר של מנה אחת בארץ
תיקי גולן
|
17.01.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
קואליציה
תקציב
כנסת
חרדים
עוצמה יהודית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
תקציב המדינה
איתמר בן גביר
דודי אמסלם
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
קואליציה
תקציב
כנסת
חרדים
עוצמה יהודית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
תקציב המדינה
איתמר בן גביר
דודי אמסלם
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ