מכתבים מהכלא
במהלך שנות ה-70 נעצר רימון בגרמניה באשמת סחר בסמים ונידון לתשע וחצי שנות מאסר. הוא ניסה לברוח ארבע פעמים מהכלא, ושוחרר לבסוף ב-1981, אחרי שש שנים בפנים. ב-29 בפברואר 1980 פורסמו מכתבים שכתב רימון בכלא. "שלושה פושעי מלחמה נאצים, ממפקדי אושוויץ הבכירים, יושבים עמי בכלא", כתב רימון. "הם יודעים מה מוצאי ומפנים את ראשם כשהם נתקלים בי. אני יודע שאם אשב כאן עוד כמה שנים, אצא מכאן שבור, רצוץ ומר נפש".
התעניין בנצרות, ו"חזר בתשובה"
עוד קודם לפרסום המכתבים, ב-1977, דווח כי רימון היה ב"משבר דתי" במהלך שהותו בכלא.
מתקינים קו טלפון בפונדק
בנובמבר 1989 פורסמה ב"ידיעות אחרונות" ידיעה משמחת: לאחר המתנה של שנים הגיעו טכנאי בזק לפונדק של כושי רימון והתקינו במקום קו טלפון. לאחר סחבת ארוכה היה זה אלוף פיקוד דרום דאז מתן וילנאי שזירז עניינים ודאג להתקנת קו הטלפון בפונדק שסמוך לגבול הירדני.
7 שקלים ללילה
קו הטלפון החדש מפיח רוח רעננה בפונדק ובכתבת תיירות בעיתון נכתב כי תמורת סכום של 7 שקלים ללילה תוכלו לשמוע את גרגורי החיזור של רומבה וחיים הנמרים.
מבצע הבריחה הכושל מכלא גואה
ב-29 בנובמבר 1996 פורסמה כתבה שתיארה את מעורבותו של רימון במבצע הכושל להברחת רויטל גרייך מהכלא בהודו לאחר שנעצרה בגין החזקת 22 גרם חשיש. "רימון רכש אופנוע, פיאה נוכרית וכלי איפור - וטס לסיור הכנה בגואה", נכתב. ערנות של שוטר סיכלה את המבצע הנועז.
נחיתת אונס מעבר לגבול
דצמבר 2002, רימון נוחת עם הטרקטורון המעופף שלו בירדן ונעצר לזמן קצר. לאחר מכן סיפר כי הירדנים התייחסו אליו בכבוד.
כמה שנים לפני כן, בדצמבר 1998, נחת רימון בגבולות מדינת ישראל, אך באמצע הכביש הערבה. הסיבה: מינהל מקרקעי ישראל לא איפשר לו להשתמש במנחת עפר ששוכן בסמוך לפונדק בטענה כי השטח אינו שלו.
עציץ מסוכן
אוגוסט 1997, חבלני משטרה מוזעקים לפונדק 101 כדי לבדוק עציץ חשוד, ומגלים כי מדובר בפגז 155 מ"מ. החבלנים מפוצצים אותו, ואיש לא נפגע. עוד יום במשרד.
"הרגתי שודד בקניה"
מרץ 1995, כושי רימון מגיע לעמוד הראשון לאחר שסיפר כי נאלץ להתגונן מכנופיה שתקפה אותו במהלך ציד תנינים בג'ונגל. הכותרת הראשית של אותו יום מעניינת לא פחות.
נחש ענק חנק את הבן
יולי 2006, נחש חנק באורך של שישה מטרים התנפל על בארי רימון, אז בן 21, חנק אותו למשך כחצי דקה וגרם לו לאבד את ההכרה. האירוע הסתיים בשלום.
הבהלה לזהב
לא משעמם לרגע. ינואר 2003, רימון יוצא להרפתקה חדשה - חיפוש אחר מטמון זהב ענקי, שהיה שייך לחיל המצב העותומני, ששהה בשטחי ארץ ישראל בראשית המאה הקודמת.
עיר מקלט
ינואר 1991, הימים הם ימי מלחמת המפרץ, ראש העיר תל אביב שלמה להט (צ'יץ') מכנה את תושבי תל אביב שיצאו מהעיר "עריקים". רימון בתגובה מציע להם מקלט אצלו בפונדק. הבעיה: אין חדרים אטומים.
השריפה הגדולה
פברואר 2007, מפעל חייו של כושי רימון עולה בלהבות. בחסות רוחות המדבר החזקות, עלו באש פינת החי ופארק הזוחלים, וכל החיות הנדירות נשרפו חיים.
דיבורים על המוות
אפריל 2007, כחודשיים לאחר השריפה, רימון מתראיין למוסף "7 ימים" ומספר על החובות, על הדרך שבה היה רוצה למות ("במיטה, לא להתעורר") ומה ייכתב על המצבה שלו ("ברוך שפטרנו").
הקשיים נמשכים
אפריל 2009, רימון כמעט בן 70, מתקשה להתאושש מהשריפה ומספר על סכסוך מר עם שותפיו. "אני מרגיש שהמקום חטף איזו קללה שאני לא מצליח להסיר".