במה להמתיק ימים? תהה המשורר נתן זך. ומצא תשובה מהירה: "בשירים". אבל מבחינת רבים ורבות מאיתנו, קיימת דרך טובה יותר להמתיק את חיינו, במיוחד אחרי 7 באוקטובר והמלחמות באין־ספור חזיתות: פחמימות ריקות ומושחתות.
בשנים האחרונות, ישראל הפכה למעצמת מאפים, בצקים וסוכרים. וזה מושלם לאכילה הרגשית שכל כך הרבה אנשים סובלים ממנה. פתאום מילים כמו פטיסרי ובולנז'רי מתחילות להיות שגורות, ובוטיקי ביייקרי צצים בכל מקום. גם הרשתות תרמו לכך, וכולם מתחרים מי יעשה את הקינוח הכי מושלם ומוגזם. הנה הבחירה שלי למקומות המובילים.
הכתבה המלאה מחכה בגיליון החג של ידיעות אחרונות. לרכישת מינוי לחצו כאן