אנחנו מתכנסות לרגל ספר המתכונים החדש, ה־11 במספר, שגורן ו־FOODY מוציאים לקראת חגי תשרי, "שוגר מאמא". מדובר באגד של חמש חוברות שמקיפות את עולם הקינוחים. 80 המתכונים הכי מצליחים של קרין גורן להכנת עוגות גבינה, עוגות בחושות ועוד, מתוך 20 שנות קריירה ענפה. "אני אגואיסטית. אלה המתכונים שאני חוזרת אליהם בכל פעם. אלה המתכונים שאני הכי אוהבת ושהפידבקים עליהם היו הכי טובים. במקום לחפש אותם בספרים, מתוך אלפי מתכונים, עכשיו הם מאוגדים יחד".
דרך ארוכה עברה גורן ממארחת שמגישה לאורחיה אבטיח וגלידה ועד ימינו אנו. היא בכלל חשבה ללמוד וטרינריה, למדה בסוף תואר ראשון בתקשורת והמשיכה לתואר בתכנות, שממנו נשרה אחרי שנה. קורס קינוחים שעשתה אצל הנס ברטלה, כתחביב, פתח לה את הצ'אקרה. "אחרי שעוגת תותים שהכנתי הלכה לפח וזה עיצבן אותי נורא שאני לא מצליחה, נרשמתי ללימודי קונדיטוריה למתחילים. התאהבתי בזה. אחרי הקורס אפיתי עוגיות והתחלתי למכור אותן בדוכן בשוק אוכל בקניון חיפה. אני מתביישת לחשוב מה מכרתי. אמא שלי ועוד כמה חברים שהיא שלחה, קנו. סגרתי אחרי כמה שבועות".
הכתבה המלאה מחכה במוסף "7 לילות" בגיליון סוף השבוע של ידיעות אחרונות. לרכישת מינוי לחצו כאן