במהלך שנות קיומן הצליחו מסעדת פומו ברמת החייל בתל־אביב ואחותה בר איטליה בנתניה לבסס עצמן כמוסדות קולינריים המציעים חוויה איטלקית עם אוכל מעולה, אלכוהול איכותי ואווירה שמחה. כעת נולדה לצמד אחות קטנה - קפה נאפו, איטלקייה חדשה בקריית אונו.
1 צפייה בגלריה
yk13435712
yk13435712
צילום: שירן כהן שי
הקונספט של מסעדות האם נשמר, גם מבחינה חזותית – חלל גדול עם בר מרשים – וגם קולינרית. כמה ממנות הדגל מוגשות גם כאן, בהן ספגטי סרטנים עם שרימפס, חמאה, צ'ילי ולימון; ברוסקטה טונה עם כוסברה, עגבניות שרי, צלפים ואיולי; גבינת בוראטה עם ארטישוק, עגבניות שרי, זיתים ובזיליקום; וגם פטוצ'יני כמהין עם חמאה ופרמז'ן.
יש גם כמה מנות חדשות. למשל טורטליני עם אסאדו בבישול ארוך, חמאה, שימג'י, פטריות יער, ערמונים, מרווה, דמי גלאס ופרמז'ן; או טרטר בקר צלפים עם שאלוט, כוסברה, ריזוטו, צ'ילי ואיולי כמהין; וגם מגש ועליו קרח ודגים נאים. יש קוקטיילים בכוסות עצומים וקינוחים ששווה להשאיר להם מקום, בעיקר זה המכונה לימונטו - פיננסייר פיסטוק, קראנץ' שוקולד לבן, קרמו לימון ושונטי מוקצף / תהל בלומנפלד
קפה נאפו, הדובדבן 7, קריית אונו. א'-שבת, 17:00 עד אחרון הלקוחות, 03-6989819