לחובבי המזון והעיצוב: במוזיאון העיצוב בחולון מוצגת התערוכה "אוכל Food", שעוסקת ביחסים בין בני אדם לבין האוכל ובתפקידו של העיצוב ביחסים האלה. מזון הוא כר נרחב לפעילות של מעצבים, שמעורבים במחקר, בפיתוח ובעיצוב של מזון וגם מגיבים לתרבות הצריכה בעבודותיהם. בין היתר עוסקת התערוכה במניפולציות חושיות כמו ריחות, צבעים, צלילים, תאורה ותיאורים מילוליים, שמייצרים פיתוי ובעקבותיו דילמה בין רצון להתאפקות ורגשות כמו סיפוק ואשמה. בתערוכה יותר מ־200 פריטים, מיצגים, עבודות וידיאו ויצירות של מעצבים מהארץ ומהעולם. במרכזה מכונת "קלואקה" (פתח ביב – פתח אחורי ליציאת הפרשות שתן וצואה) עצומה, המדמה את מערכת העיכול של האדם, הקולטת לתוכה את המזון ומטפלת גם בריקונו. עוד בתערוכה – מעבדה חושית אינטראקטיבית בשילוב בינה מלאכותית הבוחנת את עתיד המזון ומזמינה את המבקרים לגעת ולהרגיש את המזון שנאכל בעתיד, וכן "צבועים" – תערוכה העוסקת בצבעי מאכל.
התערוכה מלווה בסדרת מפגשים עם שפים כמו רז רהב, רותי ברודו, יובל בן נריה ויוסי שטרית ועם מעצבים מובילים. עד 14 באוקטובר /