קונספט חדש ומעניין בשוק העירוני בבאר־שבע: מסעדה ליום שתתארח בשוק. את הפרויקט יזם יקיר מסרטי, בעל מספר מסעדות בעיר, שפתח לפני שנה את עדנה בר - במטרה להביא קהל צעיר לשוק. בשעות הצהריים המקום עובד כחומוס בר, והחל מה-9 ביולי הוא ישנה את פניו בשעות הערב ויארח שפים צעירים שיבנו תפריט עם חומרי גלם טריים מהשוק באווירה מקומית. מסרטי מצידו מעניק לשפים הצעירים תמיכה וליווי, משלב תמחור המנות ועד מקום לארח בו סועדים, ומציע להם התנסות ראשונה בעסקי המזון המקצועי. את השבוע הראשון תפתח עדן בן יאיר, מה-16.7 יתארח השף הראל אהרון, ומה-23.7 השף עידו לוי. / תהל בלומנפלד
עדנה בשוק. רחוב אוהלי קידר, השוק העירוני באר־שבע. השפים מתארחים מדי יום בשעות הערב