לחלום הציוני יש כל מיני צורות. החלום שהגשים ניל וסרמן שעלה לישראל מניו־יורק, נמצא בפרדס חנה-כרכור. את מבשלת "שבט" שהיא גם מזקקה, הוא הקים בין השדות והמטעים, וכאן הוא מייצר בירת בוטיק בתנאי היגיינה והקפדה שמזמן לא ראיתי כמותם. לצורך הקמת המבשלה גייס וסרמן ברו־מאסטרים יידועי שם מהעולם, הביא מגרמניה ציוד מתקדם והוא מייצר בתהליך אוטומטי, מגוון סוגי בירות - מאייל אדמוניות ועד לאגר בהירות, בירות מיושנות ומתובלנות.
1 צפייה בגלריה
yk13529104
yk13529104
(צילום: יחסי ציבור)
בימים אלה המבשלה נפתחת לסיורי טעימות חווייתיים, וגם הבירגארדן שלה נכנס לפעולה, עם ערבי ריקודים והופעות. שווה להגיע לסיור, ללמוד על תהליך ייצור הבירה, לטעום ממגוון הבירות הצוננות במקום. אורך הסיור (כולל הטעימות) הוא כשעה וחצי, ועלותו החל מ־75 שקלים לאדם. הסיור מותנה במינימום 15 משתתפים ובתיאום מראש. ולאחר מכן ניתן לגלוש אל חצר המבשלה, למוזיקה, ריקודים, דוכני אוכל, וכמובן בירה. יש האפי האוור בימים ג', ד' בין השעות 19:00-17:00 וביום ה' בין 18:00-17:00 מבצע של 1+1. / ענת לב־אדלר
חרושת 2, פרדס חנה. ג'-ה' בשעות 23:00-17:00 ובשישי 16:00-10:00. תיאום סיור במבשלה במייל shevet@info.co.il