מנה פשוטה להכנה, שמאפשרת שיתוף של הילדים ומשלבת כל מה שהם אוהבים — שניצל, צ׳יפס וקטשופ. המנה קיצית והכי חשוב, רק 20 דקות ויש ארוחה מוכנה.
1 צפייה בגלריה
yk13540431
yk13540431
(צילום: אביגיל עוזי)
חומרים:
חצי קילוגרם נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות
3 ביצים טרופות
1 כוס קמח
1 כוס שמן לטיגון
1 חבילה תפוצ׳יפס קטנה
1 חבילה דוריטוס טבעי קטנה
1 כוס פירורי לחם
מלח, כמון
הכנה:
1. מועכים את התפוצ׳יפס והדוריטוס בעזרת מערוך בתוך השקיות שלהם, מערבבים עם פירורי הלחם ומוסיפים מעט מלח וכמון.
2. מקמחים קלות את הנתחים של חזה העוף, טובלים בביצים הטרופות, ואז בתערובת פירורי הלחם והתפוצ׳יפס.
3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים עד להזהבה.
4. מעבירים לכלי עם נייר סופג ומגישים עם קטשופ ומיונז.
טיפ שלי: לבחור את חומרי הגלם הכי טובים. לא משנה מה מבשלים במטבח, כל עוד הולכים על חומרי גלם הכי איכותיים, זה ייצא מצוין.
תומר אגאי הוא שף מסעדת סנטה קתרינה בתל־אביב