מסעדת מונא הירושלמית שהפכה עם השנים למוסד, חוגגת עשור מאז נרכשה על ידי שף מושיקו גמליאלי ושותפיו, איתמר נבון ורועי צבאג. את החגיגות הם מציינים עם השקה של ספר מתכונים מרהיב, "מונא - ארבע ארוחות", שעליו עבדו בשנה האחרונה, ועם תפריט חגיגי The Best of Mona המבוסס על מתכונים מהספר, שיוצע בארבע ארוחות ייחודיות שיתקיימו החל ב־5 בספטמבר ויסתיימו בסרוויס בראנץ' שיתקיים בשישי (8.9)
מונא היא מסעדת שף אלגנטית ונעימה עם אוכל מוקפד ועדכני ואווירה רומנטית שנהנית מהקסם שנוצר מהשילוב בין האוכל הנהדר לבין מבנה האבן הציורי עם החלל הפנימי החמים והחצר שהיא מהנדירות בירושלים. האווירה המיוחדת שבמקום היא רקע מושלם לתפריט שמתבסס על חומרי גלם, פירות וירקות העונה.
1 צפייה בגלריה
yk13552699
yk13552699
(צילום: אסף עיני)
בהקדמה לספר החדש נכתב: "ארוחה טובה היא הרבה יותר מאוכל טוב והיא הרבה מעבר לקלישאות הלעוסות של חברות ואחווה. אנחנו לא מבשלים כדי להאכיל ולא כדי לשבוע, אנחנו מבשלים כי זאת הדרך שלנו להביע את עצמנו". ואת זה מרגיש כל מי שנכנס למונא. / אסי חיים
שמואל הנגיד 12, ירושלים, 02-6222283. לא כשר