בלובי המעוצב והשיקי של מלון בראון אילת מנצנצת לה המסעדה האיטלקית צ'נה. חלקכם כנראה מכירים את השם מהגרסה התל־אביבית, שאותה הוביל תומר אגאי (עכשיו מנצח עליה השף גיל דהאן), אבל על האילתית אחראי השף מירון מהארי.
המנות המובילות הן פסטות במגוון צבעי הקשת (למשל קנלוני סלק גבינות), דגים טריים (סביצ'ה דג לבן עסיסי וקיצי) וכמובן קוקטיילים שמנצחים על כל הערב. תמצאו כאן מנות שף נקיות, אוכל מדויק ומפתיע, וגם לאוהבי הפיצות והפוקצ'ות היא תהיה פתרון מושלם (פיצטה קפרזה, פיצטה חריפה). המסעדה כשרה, אז לא להתבלבל כמונו ולחשוב שהפפרדלה ראגו יגיע עם בשר, כי הראגו עשוי מעגבניות שרי.
1 צפייה בגלריה
yk13579667
yk13579667
(צילום: אסף קרלה)
לעיקרית לקחתי פילה דג צרוב על הפלנצ'ה, עשוי מדויק, על ריזוטו שהיה אמנם שמן מאוד אבל טעים. לצד זה הוגשה לי מרגריטה כוסברה, מהטעימות ויוצאות הדופן שטעמתי. המחירים סבירים.
המסעדה פתוחה מראשון עד חמישי מ־18:30 עד שתיים בלילה ובשבת מ־21:00 עד 23:00. מומלץ להזמין מקום. / ליאור אוחנה