למרות שהומצא לפני יותר ממאה שנה, מצליח הנגרוני לשמור על מעמדו כאחד מהקוקטיילים הפופולריים בברים רבים בעולם. נגרוני, המהווה את אחד ממרכיבי הייסוד של כל תפריט קוקטיילים טוב, נערץ הודות לשילוב שמציעים שלושת מרכיביו: חלקים שווים של וורמוט אדום וג'ין לונדון יבש עם קמפרי המהווה את הלב האדום של המשקה.
1 צפייה בגלריה
yk13588051
yk13588051
(צילום: נאו מדיה)
היום ייפתח בישראל הפסטיבל הבינלאומי Negroni Week שעליו אחראי Campari - מותג האפרטיף האיטלקי המפורסם בעולם. הפסטיבל יתקיים בכ־50 מסעדות וברים נבחרים בישראל בפעם הרביעית עם קוקטיילי נגרוני מיוחדים המתבססים על קמפרי.
בין הברים והמסעדות המשתתפים בחגיגה: דלאל, ג'וזפין, קפה אירופה, פארוק בשוק בתל־אביב, הברים וספר וקרודו בחיפה, זאלמה בבאר־שבע, גטסבי והסדנא מקבוצת מחניודה ירושלים ועוד. / תהל בלומנפלד
23.9-18.9, רשימת המקומות המלאה באתר קמפרי ישראל: camparisrael.co.il