לקוחה של טרה גילתה לאכזבתה שהמחלבה הוסיפה עוד נתרן לגבינת מוצרלה, מה שהפך אותה למסומנת בסימון כפול: שומן רווי וגם נתרן בכמות גבוהה.
"כבר זמן מה שראיתי שישנה מדבקה 'בקרוב באריזה חדשה'. חשבתי שמדובר בשינוי אריזה בלבד. כשקניתי השבוע את הגבינה באריזה החדשה, גיליתי בבית, שנוסף לה סימון אדום של נתרן בכמות גבוהה. מיד שמתי לב, בשל נטייה ללחץ דם גבוה שאני סובלת ממנה".
כיוון שהאריזה הוחלפה לא מזמן, מצאנו בסופר את שתי האריזות. על גבי האריזה החדשה לא נכתבה הודעה כי חל שינוי בערכים התזונתיים. כמות הנתרן בגבינה של טרה אכן עלתה מ־400 מ"ג ל־100 גרם - כמות שלא מחייבת סימון, ל־500 מ"ג ל־100 גרם, כמות שמחייבת מדבקה אדומה. כעת יש בגבינה שני סימונים אדומים, כאשר גם כמות השומן ל־100 גרם עלתה מ־22% ל־23%.
לשם השוואה, גבינת מוצרלה של תנובה לא מסומנת בסימון תכולת נתרן גבוהה. יש בה 370 מ"ג נתרן. מוצרלה פרסקה של גד מכילה 250 מ"ג נתרן בלבד וגם היא לא מסומנת. גם גליל מוצרלה של גד לא מסומן והוא מכיל 400 מ"ג נתרן ל־100 גרם. לעומת זאת אריזת פרוסות מוצרלה של גד כן מסומנת בשני סימונים אדומים שכן היא מכילה 500 מ"ג נתרן.
בטרה אישרו את שינוי האריזה.