מירי כץ כהן, מעצבת עוגות וקינוחים, מעידה על עצמה שהיא "מאוהבת במטבח מגיל צעיר". ואכן, בגיל 13, כשהפכה לראשונה לדודה, החלה להכין לאחיינים מדי יום הולדת עוגה שמגשימה חלומות. במשך השנים היא הלכה לכיוונים אחרים, בין היתר עסקה בהנדסת חשמל, אבל בסוף מצאה את עצמה הולכת בכיוון הלב, שהלך לכיוון תנור האפייה. במשך השנים היא למדה את התחום בעצמה דרך האינטרנט, עשתה לא מעט ניסויים וגם פיתחה מתכונים משלה.
1 צפייה בגלריה
yk13646571
yk13646571
(צילום: מהאתר https://mirmis-cakes.com)
היום כץ כהן חולקת את הניסיון והידע שלה בקורסים שהיא מעבירה אונליין להכנת עוגות וקינוחי מוס מעוצבים. הקורסים מיועדים למי שאפה עוגה או שתיים בחייו ומעוניין להשתפר, ובעיקר להכין יצירה שתקצור שבחים ברשתות ובקבוצות הווטסאפ. בין היתר לומדים בקורס על שקפים — האביזר שעוזר לכל העוגות שרואים ברשת לצאת תמיד חלקות, נקיות וגבוהות; על שימוש נכון בג'לטין; על אופציות למגוון תחתיות קראנץ' לעוגות מוס (למשל קראנץ' לוטוס, קראנץ' פיסטוק); על עיצוב עוגות, קישוטים אכילים ועוד. לומדים גם להכין עוגת טריקולד (מוס שוקולד בשלושה טעמים) ומוס קינדר בואנו לבן. הקורס כולל חוברת מתכונים וגם קבוצת ווטסאפ סגורה לחברי הקורס המיועדת לתמיכה, השראה ומענה על שאלות. הגישה לקורס הדיגיטלי נשארת זמינה גם לאחר סיומו, להמשך למידה ושיפורים. ההשתתפות בתשלום. פרטים באתר של מירי.