אחרי 13 שנה הדיינר בלב רחוב אבן גבירול עבר רענון ומתיחת פנים קולינרית ועיצובית, ופתח את שעריו מחדש בפורמט איטלו־אמריקנו. ובתרגום לעברית: עכשיו לכולם יש כאן מה לאכול. המבורגרים מצוינים, פסטה נהדרת בעבודת יד, פיצות איכותיות, שלא נופלות מהפיצריות המעולות שבעיר. והכל באווירה נעימה, לא מחייבת ותמחור נגיש בגובה העיניים ומנות נדיבות לחלוקה.
1 צפייה בגלריה
yk13824373
yk13824373
(צילום: אמיר מנחן)
הגענו באחר צהריים חורפי והתחלנו עם מנת קלמארי מטוגן שהיה קריספי ומתובלן ועם רוטב צ’יפוטלה נהדר. סלט קיסר פרשי ומלא בטעמים היה ליווי מצוין. המשכנו עם פיצה. במשך כמה חודשים שיחקו פה עם הבצק עד שהגיעו לתוצאה הרצויה - והיא נהדרת. בצק דק, קריספי ואוורירי בדיוק במידה.
בגרסה החדשה שלה הכניס השף איתן ששון לדיינר גם מנות פסטה בעבודת יד המוגשות ברוחב לב. טעמנו פפרדלה פטריות. הפסטה הייתה משובחת והוגשה עם פטריות צלויות ורוטב שמנת פטריות טיפה בנאלי, אבל בסך הכל גם זו הייתה מנה מצוינת. מנת הפיש אנד צ'יפס שהגיעה אחריה כבר הייתה יותר מדי גם עבורנו וביקשנו לארוז. כשיצאנו הבטחנו לעצמנו לחזור לפה עם המשפחה כי זה מקום פשוט מושלם לגדולים ולקטנים. / אסי חיים
דיינר. אבן גבירול 14, תל־אביב. שני־שבת בשעות 12:00־19:00 במהלך תקופה ההרצה