רוצים להיכנס אל השפים הביתה? החודש זה יהיה אפשרי. "הבית" - הוא הקונספט של חודש המטבח הישראלי, שייפתח ביום רביעי השבוע, בחסות אמריקן אקספרס. עשרות האירועים והתפריטים המיוחדים שנוצרו במיוחד מביאים פרשנות מעניינת לנושא "הבית". תחת הכותרת "תפריט הבית", שפים מ־20 מסעדות מובילות ברחבי הארץ, יגישו תפריט ייחודי הכולל פרשנויות על המטבחים שעליהם גדלו. בחטיבת "מטבחים מבפנים" - אושיות קולינריה יפתחו את המטבח והמזווה שלהן ויגישו מנות ביתיות מיוחדות. כן יערכו מפגשי שיח וטעימות, ולא כדאי להחמיץ גם את ארוחות הפופ־אפ של השף אוהד לוי במסעדת סקוליארד של בית הספר למצוינות קולינרית דנון בנמל תל־אביב. לצד אלו, יערכו סיורים קולינריים בשווקי הערים השונות. / אמיר קמינר
1 צפייה בגלריה
yk13847689
yk13847689
(צילום: גיל אבירם)
חודש המטבח הישראלי, 12.4-27.3. לפרטים ולהזמנות: israelicuisine.co.il

ספיישל פורלים מקיבוץ דן

במסעדת קלארו, ממשיכים את המסורת המקסימה של שיתופי פעולה סביב אזור מסוים בארץ, והחל מהשבוע יארחו שם את חוות הפורלים מקיבוץ דן שפונה מחבריו. אחת ממנות הדגל של מסעדת קלארו היא פילה פורל מעושן לצד סלט תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ורוטב חזרת. מנה זו הולידה שיתוף פעולה רב־שנים בין המסעדה לבין חוות פורל הדן. למשך שבועיים יעמיק שיתוף הפעולה, השף רן שמואלי והשף בפועל טל פייגנבאום יארחו את החווה בתל־אביב לתפריט ספיישלים מסקרן.
קלארו. רחוב הארבעה 23 פינת דוד אלעזר ת"א. 03-6017777