במסגרת יריד "זמן יין" הגלילי, החוגג השנה עשור לקיומו, יציגו חמישה יקבי בוטיק מהגליל את מיטב היינות שלהם, לצד גבינות, מאפים ונשנושים אחרים. היריד יתקיים ביקב משק אופיר באלון הגליל. המבקרים יקבלו כוס יין שאותה יוכלו למלא ללא הגבלה במגוון היינות שיוצגו. היקבים המשתתפים: יקב משק אופיר, יקב שטרן, יקב כישור, יקב ג'וליה ויקב לטם.
1 צפייה בגלריה
yk13857060
yk13857060
(צילום: מורן קורן גודמן)
יריד זמן יין, שבת 6.4 בשעות 15:00-11:00. בתשלום של 80 שקל ובהרשמה מראש באתר זמן גליל מערבי

מסעדות הצפון מגיעות למרכז

פרויקט הקיימות של יקב הרי גליל חוזר בפעם השלישית בשיתוף נספרסו, ויתמקד השנה במסעדות מצפון הארץ, שכמו יקב הרי הגליל הממוקם בקיבוץ יראון, סגורות למבקרים מכורח הנסיבות. במסגרת הפרויקט, שפים מבטיחים ומסעדות במרכז יארחו שפים מובילים מהצפון וכן את יקב הרי גליל, מהיום ולמשך שבועיים. בין המסעדות הצפוניות שיתארחו בתל-אביב: aka בהובלת השף הצעיר איתי קושמרו תארח את השף האייקוני אורי ירמיאס, הלו הוא אורי בורי; השף עלאא מוסא מ"לוקס" בחיפה יתארח ב"ג'ורג' וג'ון"; "סנטה קתרינה" של השף תומר אגאי תארח את הפיצרייה "ניאופוליטן" מחיפה; לונה זרייק מ"לונה ביסטרו" בנצרת תגיע ל"קלארו" של רן שמואלי.
בנוסף תיפתח מסעדת פופ-אפ במקום שבו שכנה מסעדת "הברוט" בנחלת בנימין, שתציע תפריט אוכל רחוב איטלקי בתאריכים 13-1 באפריל. פרויקט הקיימות של יקב הרי גליל יתקיים בתאריכים 14-1 באפריל. / תהל בלומנפלד