המוצר: התמקצעות הקולינריה הביתית העלתה את הפופולריות של הטאבונים והנגישה מוצר שהיה מיועד בעבר לשוק המקצועי ולבעלי אמצעים בלבד. Ooni, המיובאת על ידי "ניין מוצרי צריכה", החלה לשווק לראשונה טאבון חשמלי, שניתן לשימוש גם בתוך הבית. המוצר מבטיח להגיע ל-450 מעלות ולאפות פיצות ב-90 שניות ב"איכות של מסעדה". מתאים גם לאפייה ובישול של ירקות ומאכלים נוספים.
1 צפייה בגלריה
yk13873242
yk13873242
(צילום: יצרן)
המחיר: 4,690 שקל
מה חשבנו: חובבי הפיצות העמידו את המוצר החדש בהפעלה ובביצועים מול טאבון גז, והופתעו לטובה מהתוצאות. הפיצה הייתה פריכה ועסיסית, ואי-אפשר היה להבחין כלל שנעשתה בטאבון חשמלי. גם זמני האפייה היו זהים. היתרון הגדול, כמובן, שאין צורך בחיבור לגז, וניתן להפעילו בתוך הבית, אך יש לקחת בחשבון שגודלו כמו של תנור רגיל והוא תופס הרבה מקום. העיצוב יפה וההפעלה פשוטה מאוד עם שלושה כפתורים: טיימר, חום וגוף חימום. הטיימר שימושי בשל זמני ההכנה הקצרים, ומסייע להימנע משריפת המאפה. לא מומלץ להיסחף ולהכין פיצה ב-90 שניות בטמפרטורה של 450 מעלות. ב-350 מעלות היא הייתה מוכנה תוך שתי דקות, כמו בטאבון הגז. כדאי לקחת בחשבון שהשטח הפנימי קטן, ולא מאפשר לאפות פיצות ומאפים גדולים או להכניס סיר גדול. הניקוי קצת יותר מסורבל בהשוואה לטאבון הגז הפתוח, וכאן יש תוספת דלת.
הציון: 8.5
בשורה התחתונה: מאפשר להכניס הביתה חוויית אפיית פיצה מעולה.