ברחוב מונטיפיורי בתל-אביב פועלת כמעט מתחת לרדאר אחת ממסעדות הבשר הטובות בארץ, אם לא הטובה שבהן. קוראים לה "טריגר", על שם שגיא טריגר, בעל קצביה לשעבר, שעושה את מה שהוא אוהב: מפנק לקוחות במנות בשר נפלאות שעליהן הוא חולם כבר יותר מ-20 שנה. כן, זה לקח זמן למצוא ולהכשיר את מי שיגדל את הבקר במיוחד עבור המסעדה, אבל כשטועמים את הבשר בטריגר, הכל נהיה מובן. מדובר בגן עדן למי שאוהב בשר באמת, למי שיודע להעריך בשר טוב שלא מתחנף ולא מתפשר.
1 צפייה בגלריה
yk13954569
yk13954569
(צילום: אמיר מנחם)
כבר בכניסה נתקלים במקרר יישון הבשר ובו נתחים גדולים ומובחרים שמחכים בסבלנות לתורם. הסטייקים מוגשים בצורה שמתכתבת עם המטבח היפני, שאותו מייצג שף המסעדה ניסן אלחסוב (מי שהיה השף של "מנטנטן" בתחילת דרכה). צורת ההגשה של הבשר היא אלמנט מאוד משמעותי. הכל מאוד עדין ומדויק, וגם מאפשר להיחשף לנתחים אחרים, מעניינים, עם טעמים עוצמתיים המשתנים מדי יום. הם באים במשקל, ולכן אפשר לטעום כמה נתחים בארוחה אחת.
לצד הבשר יש מבחר יינות שנאסף בקפידה ומשלים חוויה מיוחדת. ואם אתם כבר שם, רדו למרתף ותגלו שם את רוג'. בר הבשר הסודי - אבל זה כבר להמלצה נפרדת.
טריגר. מונטפיורי 21, תל-אביב. 03-9151144