אחרי הפתיחה של מסעדת הסושי “מון", קיבל המרכז המסחרי בסביון חיזוק קולינרי נוסף עם פתיחתה של "מילה" - ביסטרו שף חדש בהובלת השף יהונתן שרביט. את "מילה" פתחה המסעדנית הצעירה ליזה כהן, שעלתה עם משפחתה מארצות-הברית ומתגוררת בבקעת אונו (המסעדה קרויה על שם בתה). היא גייסה את שרביט, שהוביל את המסעדות "אנג'ליקה", "אלגרה", ו"גרקו", חי שנים באיטליה והוא מביא לידי ביטוי כאן את מה שספג לאורך הדרך - מטבח של אגן הים התיכון עם טעמים מאיטליה.
טעמנו כיסונים מטוגנים - בצק חלמונים דקיק ממולא בתבשיל של תרד ומנגולד, מוגש עם רוטב פלפלים ושמנת חמוצה (56 שקל). הכיסונים היו פריכים והמילוי היה נהדר; מנה יצירתית ומפתיעה הייתה וריאציה על פירה - קציפת תפוחי אדמה שהוגשה על תפוח אדמה צלוי, ביצה, תפוח אדמה בחומץ פטל וחמאה ותפוצ'יפס (58 שקל); הטיפול במנות הדגים היה מצוין, והפלמידה הכבושה בווינגרט לימונים שרופים הייתה עזת טעם, אבל לא כל המנות ברמה אחידה ולשרביט יש עוד לאן לשאוף.
בסך הכל "מילה" היא מקום נהדר להעביר בו ערב נעים וטעים למי שמחפש מנות ביסטרו, קוקטייל טוב ואווירה נעימה, ואין לו עניין לחפש חנייה בתל-אביב.
מילה. השקמה 1, סביון. 03-6989801