מאז המלחמה הישראלים, שגם כך ידועים כחובבי המבורגרים, מתחברים במיוחד לקציצה המונחת בתוך לחמנייה. המבורגריות חדשות צצות כפטריות על הפלנצ'ה, כי מי יסרב לאוכל מנחם, חצי פאסט-פוד, במחיר נגיש יחסית ובלי תחושת ההדוניזם המתלווה לארוחות שחיתות.
אז תכירו את "מי מה מו", מותג המבורגרים חדש שלגמרי מספק את הסחורה. זה התחיל בסניף ברחובות, שאליו הצטרף בימים אלה סניף בקריית-אונו, כשהתכנון הוא להפעיל שמונה סניפים ברחבי הארץ עד סוף השנה.
"מי מה מו" היא מסעדת פאסט-קז'ואל - מחירי המוצרים לא רחוקים מאלו של קטגוריית המזון המהיר, אבל המעטפת, העיצוב, החוויה, המוזיקה ושאר המרכיבים מוקפדים ועדכניים כמקובל במסעדות מהשורה הראשונה.
ההמבורגר, במשקל 200 גרם, מורכב מבשר טרי שנטחן בסניפים, לא עניין טריוויאלי כלל. הוא מוגש בלחמנייה רכה כענן ולצידו צ'יפס בשרני (72 שקל עולה דיל עם שתייה). יש גם קריספי צ'יקן המבוצע בדיוק (גם 72 שקל) ומנות צד כמו נאגטס וקריספי כרוב (שזה בדיוק מה שזה נשמע - עלי כרוב מטוגנים ונוחים לנשנוש).
גם הקינוח פה הוא קטע - שוקופאי שזכור לרבים מהילדות, עלה טורטייה ממולא בקרם שוקולדי, מגולגל ומטוגן בשמן עמוק. תענוג מושחת ב-13 שקל בלבד.
"מי מה מו", א'-ה' 00:00-11:00, ו' 16:00-11:00, מוצ"ש 1:00-21:00. סניף קריית-אונו – השדרה האקדמית צומת סביון; סניף רחובות – כרמל 80. כשרות רבנות בשר חלק.