מסעדת הבשרים המעולה והמעוצבת "אומניה" של פאדי דאבח, הממוקמת בדאבח MALL בצומת גליל מערבי, מתהדרת ברכש חדש: השף אסיל שריף, שלפני כמה שנים הגיע לגמר ריאליטי הבישולים "טופ שף", המצולמת בדובאי. אחרי שראה עולם, שריף, שב למחוזות ילדותו ומטלטל את התפריט של "אומניה".
1 צפייה בגלריה
yk14028769
yk14028769
(צילום: אנטולי מיכאלו)
התפריט הרבה יותר מקיף עכשיו, ומצריך התחבטות קשה לאור השפע שמוצע לנו. שריף היצירתי מציע מנות מסוגננות, המשלבות את המטבח הגלילי עם השראות מהגורמה הבינלאומי. את הארוחה כדאי לפתוח עם אחד הסלטים המושקעים (טאבולה פריקה, סלט שנקליש, סלט תמרים) ומנות חלוקה נפלאות כמו תפוח אדמה בשלוש טקסטורות, שישברק ששריף למד להכין מסבתו, שקדי עגל על גריל פחמים, קובה מסח'אן ופאתה חציל.
בעיקריות אל תחמיצו את המוגרביה עוף - מנה שכמעט לא מוגשת במסעדות וכוללת פתיתים תוצרת בית וחומוס, קבב אדנה מפורק וצלעות טלה הגליל. כמובן שאגף הסטייקים מפואר וכולל נתחים על עצם - בלו לייבל 45 ימי עישון. את החגיגה חותמים עם קינוחים מצוינים, מעוגת גבינה באסקית ועד אום עלי - התשובה של שריף לבְרד פודינג. בהחלט שווה להצפין וליהנות מכל הטוב הזה.
אומניה, דאבח MALL בצומת גליל מערבי (יציאה במחלף עכו-כרמיאל). 077-9386217