משפחת רימון ידועה בירושלים בזכות המסעדה שפתח יוסף רימון ב-1945. מאוחר יותר הבנים שלו הצטרפו לעסק ופתחו כל אחד "קפה רימון" משלו. יהב מנהל את הקפה בממילא ולרונן יש סניף במרכז העיר.
כדי להכין את המאפים והקינוחים לבתי הקפה הוקמה "קונדיטוריה עֹנג", שלפני ארבעה חודשים נפתחה לקהל הרחב, ודרך ויטרינה קטנה באחת הסמטאות של רחוב יפו מגישה ליודעי דבר מאפים מופלאים וכריכים נהדרים לצד קפה איכותי. יוסף רימון, האבא, עוד זכה לראות את פתיחת הקונדיטוריה אבל נפטר זמן מועט לאחר מכן. על העבודה בקונדיטוריה מנצחת הקונדיטורית קורל מימון כשהכל בייצור עצמי במקום. תמצאו פה מבחר מאפים מלוחים ומתוקים, כריכים מסוגי לחמים שונים וטריים שאופים במקום, והכל בפינה קסומה ונסתרת מהעין.
קונדיטוריה עֹנג. הרב אג"ן 1, מרכז העיר, ירושלים. כשרות מהדרין. 3941*