בחלל המשתרע בין סניף של ארומה לבין סניף של מקדונלד’ס, במתחם הקניות חוצות שפיים, צצה לפני שנתיים "סלין", שמתמחה בחומוס ובשווארמה, והפכה לסיפור הצלחה. את המקום פתח השף ג'ימי פוקרה מבאקה אל-גרביה, שהתברך בידיים טובות ובקסם אישי. "אחרי שורה של מסעדות פחות טובות שלא הצליחו, סוף-סוף הימרנו על הסוס הנכון", שמח לדווח מולי יקר, מנכ"ל חוצות שפיים. "ג'ימי מאוד מוכשר, חרוץ ומקפיד על שירות. מלווה כל לקוח ולקוחה באופן אישי".
1 צפייה בגלריה
yk14131486
yk14131486
(צילום: אפיק גבאי)
עכשיו, "סלין" מתרחבת ומשתדרגת. "אנשים מגיעים אליי מרחוק, אחרי ששמעו עליי מחברים ורציתי שהם יוכלו לשבת בכיף", מנמק ג'ימי. "הגדלתי את התפריט, הוספנו גריל פחמים ואני מכין שיפודים וסטייקים מבשר איכותי. אני אפילו מגיש מטעמים שלמדתי מאמא: סלטים טריים, מרק עדשים, פריקי עם בשר, קבב חלבי, סינייה קבב עם טחינה מבושלת. אני משקיע באוכל את הלב".
לכבוד ההרחבה והשדרוג, ג'ימי בנה טאבון, שממנו נשלפים חלק מהמטעמים. אסור להחמיץ את אחת המנות הפופולריות: חומוס שווארמה (65 שקל). "החומוס שלי מתבשל על אש נמוכה, ואני לא שם בו אבקות וסודה לשתייה. אני מבשל את החומוס על פתילייה, עם הרבה סבלנות".
טווח המחירים נע בין 10 שקל ל-152 שקל. האוכל ב"סלין" כשר, אך היא פתוחה בשבת.
סלין, מתחם חוצות שפיים, סמוך לקיבוץ שפיים. 050-9679955