אחד הטרנדים הכי חזקים בטיקטוק עכשיו הוא אוכל קוריאני, וזה היה רק עניין של זמן עד שזה יגיע לתל-אביב. ואכן, קבוצת אוקינאווה סושי הוותיקה, שבבעלותה שתי מסעדות יפניות מצליחות, הביאה את JMT, מזללה קוריאנית חדשה שנפתחה בימים אלה באזור נחלת בנימין. מדובר בפאסט-פוד קוריאני שאפשר לעצור ולקחת או להזמין בדלפק ולשבת על אחד מהשולחנות הניצבים על המדרכה. הטעמים חזקים, חריפים והרבה מהמנות מטוגנות.
1 צפייה בגלריה
yk14161632
yk14161632
(צילום: אמיר מנחם)
מגישים פה כמובן את הטרנד האסייתי החם של הרגע, ה"טוקבוקי" - ה"ניוקי" של קוריאה המכיל קוביות קמח אורז דביקות המבושלות ברוטב חריף ומתוק על בסיס פלפלים מותססים; "ביבימבאפ" - קערה קוריאנית מסורתית ופופולרית המשלבת אורז חם מתובל בשמן שומשום עם שלל ירקות חלוטים או מאודים לצד ביצה מטוגנת ורוטב גוצ'וג'אנג; "גימבאפ" – הסושי הקוריאני הדומה לסושי היפני שכן מדובר ברול שמן עשוי מאורז, ירקות, בשר או דגים, המגולגל בתוך אצת נורי.
תמצאו כאן גם "פאג'ון" - פנקייק קוריאני חריף מקמח תפו״א וקימצ'י עם פירות ים (שרימפס וקלמארי) או בגרסה צמחונית (62/48 שקל), ו"דה ג'י פאי" - שניצל טייוואני ענקי בציפוי זהוב קריספי בתיבול אבקת גוג'יגארו שנאכל בשקית. גם בגזרת השתייה השקיעו כאן ומציעים בקבוקי סוג'ו (Soju) - המשקה האלכוהולי הלאומי של קוריאה, ומשקאות באבל טי מתקתקים שנעשים במקום.
העיצוב קליל ועדכני, ונראה שהמקום בונה בעיקר על צעירים שראו את המנות בטיקטוק ורוצים להיות חלק מהטרנד. ואיך האוכל? זה הרבה פחות חשוב.
JMT. אחוזת בית 3 תל-אביב. 03-5783696