שלשום, יום ראשון, עמד סרן (במיל') קובי יוסלוביץ' בפתח מסעדת וינו בפתח-תקווה, המסעדה שהקים ופתח ב-2015, והרשה לעצמו לחייך אחרי שהיא הייתה מושבתת במשך כמעט חודשיים. ב-30 בספטמבר עלתה המסעדה בלהבות בעקבות שריפה שפרצה בה עקב תקלה בארובה במטבח, והיא נשרפה כליל. בחודשיים אלה המשיך יוסלוביץ' בשירות המילואים שלו שהתחיל כשנה קודם לכן, עם תחילת המלחמה. הוא התייצב למילואים ב-7 באוקטובר 2023 ושירת בחטיבה 7. בתחילה עלה צפונה, כעבור שבוע ירד לדרום, ומ-20 באוקטובר שירת בעזה.
הוא בן 37, אב לארבעה, ובמסעדה הוא רואה ילד חמישי. "בתחילה היא הייתה רק מסעדה, אבל מהר מאוד, בעקבות בקשות מהקהל, הפכה למתחם אירועים", סיפר בראיון ל"ידיעות אחרונות" בפברואר האחרון.
לפתיחת המסעדה מחדש, השבוע, הגיע כשהוא עדיין בשירות מילואים, הפעם בלבנון. "ביום חמישי אצא לקריית-שמונה ומשם ללבנון", הוא אומר. "זה מה שצריך לעשות. אני לא חושב שאפשר לעשות משהו אחר. לשמחתי, יש לי צוות נפלא של שחקני נשמה שמתפעל את המסעדה. אני מודה שהיו לי רגעים של משבר, גם בהקשר של המסעדה, מקור הפרנסה שלי, וגם כהורה לארבעה ילדים וכבעלה של קצינה בקבע, אבל המדינה בתוך אירוע, והבחירה שלי היא להמשיך לשרת כל זמן שיידרש".
בינתיים הוא מזמין את הציבור לבוא למסעדה המחודשת שלו. וינו היא מסעדה כשרה הממוקמת באצטדיון המושבה, דרך שלמה שמלצר 12, פתח-תקווה.