מי אנחנו.
מוזי אנידג'ר אוהב אוכל ואפילו יותר אוהב להכין אותו. לפני ארבע שנים העניקה לו אשתו מתנה לכבוד יום הולדת 50, ולצד ניהול חברה לשירותי סושיאל במדיה הוא פתח את מסעדת ההמבורגרים והנקניקיות פרימיום שלו ברחבת האוכל שבקיבוץ מגוריו. הוא היה מראשוני הפוד טראקים בגולן, היה פתוח רק בימי שישי ושבת והפך ברבות השנים לאתר עלייה לרגל עבור מטיילים, תיירים ותושבי הגולן.
איך המלחמה השפיעה עליך ועל העסק.
"ב-8 באוקטובר פתחנו חמ"ל להאכלת החיילים ובמשך כל החודש הגשנו 20,667 כריכי בשר לחיילים ביחד עם 'אלתמנים מבשלים חוויה' וחוות הג'ילבון. בתחילת חודש נובמבר חזרנו להפעיל את הפוד טראק בכל ערב וכשראינו שיש הרבה חיילים ששומרים כשרות ולא יכולים לאכול אצלי, הפכתי להיות פוד טראק כשר. מאז אני פתוח כמעט כל ערב ומגיש אוכל לחיילים. יש ימים שהפוד טראק מפוצץ, ויש ימים שמגיע אולי חייל אחד. לא רצינו שיישאר חייל אחד רעב. בגלל המלחמה חווינו ירידה מאוד חדה במכירות, ועלייה מאוד גבוהה בעלות המכר כי אני מצ'פר את החיילים. אבל שרדנו והצלחנו".
חוזרים לשגרה.
"בשישי האחרון, לראשונה מחודש אוקטובר 2023, היו אצלנו כאן יותר תיירים מאשר חיילים. באמצע השבוע יש פה עדיין יותר חיילים שקופצים לאכול ומגיעים מכל היחידות הלוחמות של צה"ל. בסופ"ש הייתה תנועה מאוד ערה של מטיילים. סוף-סוף הירוק מתחיל לכסות את כל מה שהיה שחור ונשרף. כשיגיע השלג אז בכלל זו תהיה חגיגה לא נורמלית.
איפה תמצאו אותנו:
מתחם הפוד טראקים, קיבוץ מרום גולן. כרגע פתוחים בעיקר בערבים. תעקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם שלנו, או תרימו צלצול, 054-7799330 (מוזי). ניתן לשלוח תרומות לפינוקים לחיילים באמצעות הפייבוקס או הביט למספר הזה, ואנחנו נדאג להם.