עונת התותים נפתחה, ובשוק האיכרים של נמל תל-אביב חוגגים את הגעתו של הפרי המתוק עם "מסיבתות”. ביום שישי הקרוב, 10 בינואר, יהפוך השוק לממלכת תותים כשמגדלי תותים מזנים שונים כמו תות ענבים, תות לבן ותות מלאך, לצד מגדלי תותים אורגניים, יתאחדו לחגיגה קולינרית יחד עם אופים, בשלנים ויצרנים קטנים שיגישו מנות וקינוחים יצירתיים על טהרת הפרי. בין מגדלי התותים ב"מסיבתות" ניתן למצוא את משק רבינוביץ ממושב צופית, מהוותיקים והמובילים בארץ בגידול תותים איכותיים, ואת משק אורגניקא ממושב יתד שבעוטף עזה עם מבחר תותים אורגניים משובחים.
לצד סלסילות משדות התותים, המבקרים ייהנו מחגיגה קולינרית על בסיס הפרי המתוק: ממתקי תות ייחודיים של הממתקאית רונית צין קרסנטי כמו מרשמלו תות-וניל, מרמלדת תות-בזיליקום ונוגט תות-פיסטוק; קינוח דובאי עם תותים שמטריף את הרשת וקטאיף גבינה עם רוטב תותים של פרח רסלאן מכנאפה כעכ; קינוחי בוטיק סודיים וקוקטיילים של מגמת הקונדיטוריה בביה"ס לקולינריה דנון; קינוחי תות מושחתים מבית מאפיית ספרינקלס; ריבות תות ייחודיות שרוקח דידי מ-The Fruitfarmer; מלבי תות אגדי מבית "תינה" מעכו; תותים בגנאש שוקולד ובר שוקולד תות מאת השוקוליטיירית אלין שלם; קינוחי עוגות בריוש שמרים עם תותים של "מונקה"; קינוח תותים מיוחד ב"תריסר" עם צ'ייסר תותים של יוליוס ועוד.
מסיבתות. יום שישי 8:00‑15:00 שוק נמל תל-אביב