רצף ניצחונות ליגה שהושגו בקושי, תשישות אחרי מחזור כפול ביורוליג, סגל חבוט ופצוע – שלא לדבר על כך שגליל עליון הגיעה למשחק עם מאזן 0:3 העונה במשחקים אותם אירחה בכפר בלום. כל התנאים פעלו נגד מכבי ת"א אמש, ועדיין היא סיימה עם ניצחון 67:79.
גליל הצליחה לחזור למשחק אחרי שכבר מצאה את עצמה בפיגור 15 נקודות ברבע השני, הרבה בזכות משחק מצוין של יותם חנוכי (18 נקודות), אבל נעלמה ברבע האחרון ופתחה את הדרך בפני האורחת, אותה הוביל רוקאס יוקובאיטיס עם 13.
הרצליה התקרבה להבטחת הביתיות בפלייאוף בזכות 77:90 על קריית-אתא, עם 19 של אלייז'ה סטיוארט מול 30 של כריס סמית'.
נשים. פחות משבועיים אחרי שהפסידה לאשדוד בגמר גביע המדינה, הפועל לב ירושלים השיגה בחוץ מיני-נקמה עם 78:79 בהארכה וגניבת יתרון הביתיות בפתיחת סדרת חצי גמר הפלייאוף (הטוב מ-5). אמילי אנגסטלר הצטיינה עם 18 נקודות, 14 ריבאונדים ושמונה אסיסטים. 27 נקודות של אבי מאיירס לא הספיקו לאשדוד. אליצור רמלה (אלכסיס פרינס 27) עוד הוליכה בהפסקה על הפועל ראשל"צ (שיי קלי 22), אבל רבע שלישי ענק של 12:33 סידר לחבורה של זיו ארז 73:94 ביתי ו-0:1 על האלופה המכהנת. (רענן וייס)






