שתף קטע נבחר
 

אבא, תכין לי: ממתקי לדר

הממתק האהוב על רועי בן יוסף בילדותו היה הלֶדֶר שהיתה מכינה סבתו מכל פרי שזז - בלי סוכר, בלי חומרים משמרים. עכשיו הגיע הזמן להעביר את המורשת לדור הבא

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין) 

 

ממתקי לדר

הכמויות תלויות בכמות הלדרים שרוצים להכין, ניתן להשתמש בכל פרי שרוצים. מתכון של הילה הוכמן.

 

המרכיבים:

1/2-1 ק"ג אננס, חתוך לקוביות

2 תפוחי עץ, קלופים וחתוכים לקוביות

מיץ מ-1/2 תפוז (אופציונאלי)

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר מערבבים יחד את האננס והתפוחים, אם נראה שהבלנדר מתקשה לעשות את העבודה, מוסיפים את מיץ התפוז.
  2. מניחים את התערובת במחבת ומאדים עד שמתקבלת תערובת סמיכה מאד.
  3. משטחים את התערובת על מגש סיליקון, או כל מגש משומן קלות. את תערובת הפירות משטחים דק-דק.
  4. מניחים בשמש לייבוש למשך כיומיים (בערב, כשנעשה לח מכניסים את המגש הביתה).

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתוקים בלי סוכר
צילום: אבישי זיגמן
מומלצים