מה אני אעשה עם בר רפאלי באייפון?
בר רפאלי, מייקל לואיס, בריטני ואחרים מציעים לנו אפליקציות בחינם ובתשלום. למה אנחנו מורידים אותן? ספוילר: כי יש בהן תמונות, שזה משהו שקשה להשיג סתם ככה באינטרנט
<< מה אני אעשה עם בר רפאלי באייפון?
לאייפון יש יותר מ-425 אלף אפליקציות על פי האתר. לאנדרואיד יש יותר מ-200 אלף, על פי פרסומים של גוגל. מתוך כל האפליקציות האלה סביר להניח שרק 11 הן שימושיות. אני צוחק כמובן - יש 9 שהן שימושיות. שתיים פשוט נפסלו.
אפליקציות של יומן, שעון מעורר, מזג אוויר, תוצאות ספורט ואפילו מונה גייגר מזויף, או אפליקציה בדולר שמאפשרת לך לזייף שתית בירה (או חלב) משדרגות את היישומים הבסיסיים של המכשיר, מספקות מידע, או סתם ערך בידורי (כמו: מחר יהיה חם). אבל יש אפליקציות נוספות שלא ממש עושות כלום.
תמונות (!) של בר
אם תיפרדו מתשעים ותשעה סנט, תוכלו לקבל אפליקציה של בר רפאלי, אחרי שהמחיר ירד מ-3.99 דולר שהיה המחיר בהשקה, במבצע לזמן מוגבל, בעקבות "כניסתה של בר רפאלי ל20 הנשים היפות בעולם על ידי מגזין Maxim" על פי יוזמי האפליקציה, וישנה אפשרות שזה לכבוד זה שמפיצי האפליקציה צריכים שיותר יקנו אנשים יקנו אותה.
מה האפליקציה מציעה? הרבה דברים. קטעי וידאו של בר רפאלי, צילומים של בר רפאלי, אבל לא רק. אלא גם תמונות שלה מדברים שהיא הצטלמה אליהם וראיתם כבר. אתם יכולים להיות חבר'המנים על הכיפאק ולשתף תוכן עם חברים. אפשר ללחוץ על כפתור שיפרסם תוכן בטוויטר ופייסבוק או ישלח במייל.
תמורת שני דולר פחות סנט, תוכלו גם לרכוש אפליקציה של מייקל לואיס (וחשוב לא להתבלבל עם ספרו של מייקל לואיס קאלווילו, שהוא אדם אחר לגמרי). תוכלו גם אצלו לראות קטעי תמונות וקטעי וידאו, אבל לא רק, אלא גם תמונות מהילדות ולדעת באילו תוכניות הוא מופיע (הניחוש שלנו - כאלה שמשודרות בטלוויזיה). אפשר גם להתכתב איתו. כלומר, לא באופן ישיר ואישי - לא תקבלו את המספר שלו, אבל אפשר לכתוב דברים דרך האפליקציה והוא עונה.
גם בריטני ספירס מציעה ב-1.99 דולר אפליקציה שיש בה, שימו לב, תמונות! וכן חדשות על בריטני ומסרים אישיים ממנה כמו "הופעתי", כנראה. תוכלו גם להעלות תמונה שלכם והאפליקציה תצרף אתכם לתמונה של בריטני על הבמה. יש לנו חשד לא מבוסס, שאנשים לא יאמינו שזה אמיתי. אנשים הפסיקו להאמין לזה מאז פרשת זיו רובינשטיין ומישל פייפר מקרטון בתוכנית של דודו טופז בשנות התשעים. שאלו את האחים הגדולים שלכם אם אתם לא מכירים. או את גוגל.
אינני מזלזל לרגע בפועלם של אנשי התרבות ובעניין שיש בהם. מסלולי הקריירה השונים של לואיס, למשל, מתפרסמים בערך מפורט בוויקיפדיה והינם מידע רלוונטי. עם זאת, יש סוד שמור בתעשית האפליקציות איך אפשר להימנע מהתשלום. אני שוב צוחק, כמובן, זה לא סוד וזה לא שמור. אפשר פשוט לחפש מידע, תמונות, וקטעי וידאו של השניים ושל כל סלב אחר דרך הסלולרי בגוגל, בלי לרכוש אפליקציה כה מגניבה. נכון, זה לא מלבני עם כפתורים ריבועיים כאלה, אבל הריבועים בבטן זהים. בדקנו את זה.
חבר הכנסת דני דנון מאפשר לכם להוריד לנוקיה שלכם (או לאייפון) אפליקציה שמדווחת על פועלו בכנסת. האפליקציה חוסכת את הצורך לגלוש באתר של דנון, למי מכם שמתכנן לעשות את זה. יתרון נוסף, אם תרצו לקבוע פגישה עם דנון או לראות אותו באירוע לא צריך להתקשר ללשכתו. הלו"ז המעודכן האישי שלו מתפרסם בלוח שנה באפקליציה.
אייפון מגנן מוזיקה. באמת!
סאבלימינל, למשל, מציע באפליקציה החינמית שלו שלו "גישה ישירה לעמודי הפייסבוק של סאבלימינל ואמני תאקט". יש עוד מקום שיש בו גישה ישירה לעמוד הפייסבוק של תאקט - מדובר, באופן מפתיע, בעמוד הפייסבוק של תאקט שאפשר להיכנס אליו גם בלי אפליקציה.
באפליקציה של יאמנז ("האפליקציה התימנייה הראשונה בעולם!" לטענתם. לא טרחנו לבדוק) אפשר לקרוא ביוגרפיה (שמופיע מילה-במילה גם בחנות של אייטונז), ולהוריד שירים.
גם הדג נחש מספקים מידע מהפייסבוק באפליקציה שלהם, וכמו כן מציגה סרטים מיוטיוב - למקרה שאתם לא מצליחים להפעיל לבד את אפליקצית יוטיוב ולמצוא שם את הדג נחש, וכן יש רימיקסים של שירי הלהקה.
נגלה לכם סוד נוסף - אפשר להוריד שירים לטלפון בחנות אייטונס, דרך רשתות הסלולר או בדרכים אחרות ולהשמיע אותם. באפל פיתחו נגן מוזיקה מיוחד לאייפון שלא מצריך אפליקציות מיוחדות.
יש גם אפליקציות חשובות
בעולם שבו אנשים מקליקים על פרסומות מבטיחים לנו את האייפון 5 - מכשיר שלא קיים ולא הוכרז עליו שום דבר רשמי, ברור למה כל דוגמן, דיסק, כביש או פרח מוגן זוכים לאפליקציה עשירה בתמונות, תמונות, וקטעי וידאו.
אך לא ברור למה האפליקציות הללו זוכות למקום של כבוד בסמאטרפונים (ולעתים בתשלום) כאשר את מסך הבית יכולה לתפוס אפליקציה חשובה, מקורית, מרעננת, ומעשירה שמנצלת כהלכה את היכולות של האייפון, כמו ה-iFart.
Optimus Black: הדוגמן הסלולרי של LG >>